1500 entry daha
  • sanal evlat acısını bana yaşatan oyun.

    sene başında u21 kadrolarını dolaşırken italya'da 17 yaşında natale adında gencecik bir kaleci buldum, hiç resmi maç oynamamış kariyerinde ama nedense milli takımda. dedim yollayayım scout'u araştırsın. bir baktım infosunda "geleceğin buffon'u" yazıyor. biraz daha izlettim ki amanın acayip bir kaleci olacak, belli. mental özellikleri çok yüksek. dedim hemen alalım bu çocuğu.

    o çapta bir kaleci için çok da yüksek olmayan bir meblaya (16 milyon euro) transfer ettim kendisini. yer yerinden oynuyor bu para verilir mi hiç maç yapmamış gencecik çocuğa diye. ilk sene cananavar, 33 maçta 8 gol yedi ve bunların içinde şampiyonlar ligi de var. her topu kurtarıyor. delirmek üzereyim zevkten, tek başına maç çeviriyor. hatta buna güvenerek 3-5-2'yi tersten oynamaya başladım, silvio berlusconi'yi andım.

    lakin asıl problem o zaman başladı. sürekli psg natale ile ilgileniyor, liverpool kaleyi ona teslim edecek, barcelona kapısında yatıyor, italyan erkekleri çok seksi diye haberler geliyor.

    ne yapacağımı düşünürken natale geldi ve "hocam menajerim yeni sözleşme yapmamız gerektiğini düşünüyor" dedi. hemen kov evladım o menajeri paragöz o senin çıkarlarını düşünmez dedim ve bana inandı kovdu adamı. oh dedim rahat ederim belki derken yeni menajer hemen sözleşme istedi. kabul etmedim tabii ki. iki üç kere daha sözleşme istedi hep hayır dedim. o sırada psg teklifte bulundu, şaka gibi 12 milyon euro önerdiler. siktir ile kovdum onları. ama işte menajer nasıl beynini işlediyse natale geldi "hocam bana sözleşme öner ya da gitmeme izin ver" dedi.

    yeni sözleşmeye baktım minimum fee 24 milyon diyor ve yanına kilit koymuş, hiçbir şekilde değiştiremiyorum. çok büyük kavga çıktı, masa başında menajere daldım, elimden zor aldılar. natale'yi kenara çektim dedim ki bunu da kov çocuğum. hemen tamam dedi. hazır menajeri yokken sözleşme önerdim, anlamadığım bir şekilde minimum transfer fee en fazla 40 milyon euro oluyordu.

    dedim ki 40 olsun hemen almazlar nasıl olsa, bir iki sezon daha idare ederim. sözleşmeyi imzaladı, 2 maça çıktı ve milan çat diye 40 milyon euro verip natale'yi benden kopardı. tesislerde vedalaşırken birbirimize sarıldık, ağladık.

    - evladım gitme milan'a, donnarumma var onlarda forma bulamazsın, bizde şampiyonlar ligi görüyorsun, oynuyorsun
    + hocam onu 73 milyona chelsea'ye çaktılar, kale benim
    - :((((( gitme
    + üzgünüm hocam
    - seni seviyorum...
    + ha? neyse benim uçak kalkacak..

    natale şu an 20 yaşında ve dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri oldu. ben ise kaleci arıyorum sürekli, 2 tane daha italyan kaleci aldım buffon gibi olacaklar ibaresine kanıp. biri daha ilk 10 maçta natale'nin tüm sezon yediği kadar gol yedi. ötekisini de ümraniyespor'a kiraladım kızıp. bir de alman kalecim var, oliver khan olur diye aldım enke çıktı.

    mutsuzum sözlük, mutsuz..
157 entry daha
hesabın var mı? giriş yap