1922 entry daha
  • çok dikkatli olunması gereken ülke. azerbaycan ve ermenistan savaştı, rusya etki alanını arttırdı. rus askerleri 5 yıl süreyle orada ve 6 ay öncesinden iptal edilmezse otomatik olarak 5 yıllık süre yenilenecek.

    bakın yakın zamanda ne olmuştu:

    ukrayna'da iç savaş başladı, hop kırım rusyaya geçti.

    suriye'de iç savaş yaşandı, sayısız insan öldü ve tam esad düşüyor artık dendiği sırada rusya içeri girdi ve suriyeyi kendisine bağladı.

    gürcistan'da iç savaş başladı, rus tankları sınırdan içeri daldı ve ayrılıkçılara yardım etti, gürcistan pes etti ve cumhurbaşkanı canlı yayında kravatını yedi: https://www.youtube.com/watch?v=rz02mlvrcma

    yahu bakın adamlar avrup'yı böldü, ingiltere'deki brexit'çileri destekledi.

    rusya'dan korunmanın yolu tank tüfek bomba falan değil, siz ne kadarını yapabilirseniz yapın rusya 10 katını yapar. sizinki 5 kat iyidir belki ama bu 2 kat zayıf oluğunuz anlamı taşır. almanlara karşı savaşta silahtan çok askerle savaşıp, silahsız olanların ölenlerin elinden silahı alıp saldırdığı, ölünce de silahı başka bir silahsızın aldığı bir milletten bahsediyoruz burada.

    f-35'miş, s-400'müş bunlar hikaye.

    rusya'ya karşı işleyen tek şey iç huzur. kürt türk ermeni demeden herkesin devletten memnun olmasını sağlıyorsun rusya da ayrılıkçılara destek veremiyor çünkü ayrılıkçı diye bir şey olmamış oluyor.

    azerbaycan'ın zaferi üzerine 10 seneye kalmaz iran'ın da bir kısmı azerbaycan'a katılacak diyen var. haklı olabilirler ama dikkat etmek lazım türkiye'nin bir kısmı da başka ülkelere katılmasın. azerbaycan'ın zaferi ile birlikte rus güçleri o bölgeye konuşlanmış oldu.
2027 entry daha
hesabın var mı? giriş yap