5 entry daha
  • hadi lan ordan, neymiş... haksızlık son 5-6 yıldaymış mış. 2012 yılı öncesinde, kol kolayken aklınız neredeydi çakallar.

    köpekler gibi birbirinizi ısırmadan önce deseydin ya, sen de bunları. şimdi mi adalet lazım oldu?

    bu adam da, hatta bu cemaat pi..leri (tüm cemaatleri kast ediyorum) bir bakıma hepsi abdülhamid dir. tek kast ettiği davalar 2014 sonrası fetö mağdurlarıdır. şerefsizler, utanmazlar; ergenekon davası , balyoz davası ve benzeri davaları, pardon ne davası yahu "kumpasları" zamanında olanlarda hepinizin ortak imzası var.

    kendileri için özel sipariş olarak yapılan (bkz: yaş) da mıntıka temizliği yapılırken iken, atılan iftiralara insanlar ceza evlerinde utancından intihar ederken olan davaları olanlar si..inde bile değil bunların, adalet değil, biraz intikam biraz da eski rant larını geri istiyorlar.

    ama durun, tıpkı ulak filmindeki gibi ve ya 1920 de olduğu gibi gerçek adalet gelecek, hepinizi bitirecek. tüm zalimlerin tepesine hani o eskiden çok sevdiğiniz balyoz gibi çökecek.

    (edit: bu bedevi kılıklı zatın bakınız 2:58. saniye neden özenle adaletsizlik yılı olarak sadece 5-6 yılını filtrelediğini merak ediyorum.ama asla tesadüfî olarak fetö mağdurları yıllarını seçmedi orası kesin... dili mi sürçtü? harf karakter sınırına mı takıldı? yıldan tasarrufa mı gitti ? öyle sinsi öyle provakatif ki ....
    size de bir yerlerden tanıdık geldi mi 3 - 5 dosdoğru lafın arasına sinsi ve çok tehlikeli subliminal yalanları sokup mağdura yatması.)

    edit:2
    bu mafyatik irticai suç örgütleri o kadar birbirine benziyor ki . yani biz kuytul cemaatini ve ya hatay ecrin de torba torba silah yakalatan müridleri hakikaten , diğerleri den ayıramıyoruz. mesela adnan oktar da ağzında o sizin meşhur "selamın aleyküm" ünüz vardı. ulan abdestli iblisler onlarca gözü kara adamla bellerinizde silah. ne için peki, istediğiniz zavallı biçare kızları hareme kapamak için,ne için, zavallı insanları sömürmek hatta canınız isterse badelemek için. ne için, devleti ve ya düzeni ele geçirip, rantın babasını sömürmek için.
100 entry daha
hesabın var mı? giriş yap