2 entry daha
  • bicom biorezonans aslında sadece sigara bırakmak için değil, migren, epilepsi, alerji gibi birçok hastalığın tedavisinde kullanılır, ancak ününü sigara bıraktırmaya borçludur. (bkz: ödev modunda entry girmek) 45 dakika boyunca uzanıyorsunuz, teknisyen oranıza buranıza bir sürü bişeyler yapıştırıyor, ve sonra kalktığınızda hiç sigara içmemiş biri gibi oluyorsunuz.

    evet, hissedilen birşey yok ortada, vücudunuzun temizlendiğini veya ferahladığınızı hissetmiyorsunuz; ama garip bir şekilde sigara istemiyosunuz işte. amaç da buydu değil mi?

    sigara bıraktırmanın % 85 başarısı mevcut -bu orana ben de dahilim- ancak olur da tedavi işe yaramaz veya herhangi bir nedenle (sinirlilik anı, başınızdan kötü bir olay geçmesi vs.) sigaraya yeniden başlarsanız tedavi tekrarlanıyor ve çoğu merkez bundan ikinci bir ücret almıyor. (ben girdiğimde türkiye'nin her yerinde 220 ytl idi) ancak bu ikinci tedavi daha farklı olmalı, çünkü bir kere bu tedaviye girip yeniden sigaraya başlarsanız frekanslarınız eskisi gibi olmuyor. bu nedenle önce çakraları açma gibi gudik diğer metodlar uygulanıyor sonra sigara bıraktırma tedavisi yapılıyor.

    kendimden bahsetmek gerekirse; 8 yıldır içiyordum ve böyle kolay bi yöntemi duyunca (tabii doktor da tanıdık olunca) denemek istedim ve tedaviye girdim. ve evet, canım sigara istemiyoooo!!! deneyiniz, denettiriniz.

    edit: 1,5 yıl oldu tık yok.
    edit: fosur fosur nargile içiyorum!
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap