39 entry daha
  • vakti zamanında gösterdiği harikulade performans dolayısıyla cristiano ronaldo ile kiyaslanır hale gelmiş bir futbolcudur kendisi. şu sıralar formasını terlettiği hekimoğlu trabzonspor'u sırtlayan isimlerden, çok koşan, mücadele eden, gol yollarında etkili diyarbakırlı sağ kanat oyuncusudur.

    liseliler bilmez, burhan eşer sivasspor'un şampiyonluğa koştuğu 2013-2014 sezonunda, değme golcülerin ulaşamadığı istatistikleri elde etmiş, 33 lig maçında 12 gol 6 asistlik katkı vermiştir takımına.

    alt yaş kategorilerinde şanlı milli takım formasını gururla terletmişken, a milli takım seviyesinde formayı bir kez bile olsun üstüne geçirmesine fırsat tanınmamış olması da manidardır. bu da kadro kurarken adaleti göz ardı eden, menajerlerin parmağında oynattığı, prim sevdalısı kişilere dert olsun...

    buradan milli takım oyuncu izleme ve seçiminden sorumlu olan yetkili kimselere sesleniyorum; covid19 dolayısıyla binlerce sporcunun ekmek kapısı olan alt ligleri kapatalım, zaten orada oynan da futbol mu canım şeklinde küçümseyen kimselere tokat gibi cevap niteliği de taşıyacak burhan eşer'in a milli takım kadrosuna davetini gerçekleştirin. hem siz maçın bitimine 30 saniye kala 2 oyuncuyu birden sahaya sokan, oyuncuların istatistiklerini bu minvalde şişirmekten hicap etmeyen kimseler değil misiniz ki, oyuncu 35 yaşına gelmiş, 2. ligde oynuyor, kariyerinde avrupa deneyimi yok şeklinde sarılabileceginiz bahaneleri üretebilesiniz. son dönemde konjonktürden kaynaklı yerli ve milli isimlere şans vermek durumu olmasa alanyaspor'da harikalar yaratan, sahada basmadik alan bırakmayan, yer aldığı milli maçta duygularına hakim olamayarak ağlayan efecan karaca gibiler bu şanlı formayı giyebilir miydi takdiri siz değerli okurlara bırakıyorum.
    son olarak rica ediyorum, lütfen insaflı olunuz ve bu güzel insana milli futbolcu olma gururunu çok görmeyiniz.

    edit: (bkz: burhan eşer vs. ronaldo)
    https://twitter.com/…tatus/1316458239790329856?s=19
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap