3399 entry daha
  • şu başlıklarda fiyat yüzünden ağlayanları ya da satın alanlara saldıranları gördükçe tetikleniyorum. paran yoksa siktir git birader. çalış, kazan, biriktir, kredi çek ne bileyim iddia oyna ya da ağlayıp durma burada. alan insanları da bir sal.

    benim de almak istediğim alamadığım şeyler var. ben gidip o başlıklarda alanlara aptal demiyorum. diyeceksin ki konsol herkesin rahatça alması gereken bir şey. ev de öyle. en temel ihtiyaç barınma değil midir? ben de mesela kadıköy'de bir bahçeli ev istiyorum. şöyle koşuyolu'nda mis gibi. bahçeliyi geçtim deprem sonrası temiz bir ev almak istiyorum ama param yetmiyor mecbur alakasız bir yerde kirada oturuyorum. gidip ev alan kerizdir bu fiyata ev alınmaz diye saldırıyor muyuz millete?

    her şeyin bedeli var. bu ekonomik şartların bu hale gelmesinde sony'nin bir payı var mı? yok. adamlar konsolu güncel döviz kurundan bile daha ucuza verdiler zaten. xbox da mecbur kalıp indirim yaptı. birine saldıracaksan gel özele ben kime sallayacağını göstereyim git o başlıklarda ağla. yettiniz aq.
3851 entry daha
hesabın var mı? giriş yap