104 entry daha
  • böyle bir komşumuz var aysel abla, 2 çocuğu var. kocası 45 yaşından sonra romanyadan 19 yaşında bi kızın peşine düştü gitti. nafaka falan vermeyi geçtim, 12 yaşındaki kızı babalar gününü kutlamak için mesaj attığında kızını engelledi whatsapptan. çocukları arayınca tele çıkmıyo adam basıyo engeli. bir de oturdukları ev de adamın babasına ait olduğu için şimdi bir de evden atmaya çalışıyor 18 senelik karısını ve 2 çocuğunu. bir hak talep edemiyor kadın dediğim gibi ev kayınpederinin üstüne. gidecek bir yerleri yok. kadın ev hanımıydı. şimdi hem bir şirkette yemek çay falan yapıyor hem de haftada 3 tane apartmanı temizliyor yani kapıcılık yapıyor. pazar günleri izin günlerinde gündeliğe bile gidiyor. adam da romanya'lı kadınla yeni bir çocuk yaptı. aysel abla ve çocuklarını evden atıp yeni çocuğu ve karısıyla gelip oraya yerleşme derdinde.

    nasıl serin hikaye di mi?

    sorsan bu adam elli tane bahane sıralıyor aysel ablanın bunları hakettiğine dair. ulan bunda çocukların kabahati ne diye sorulduğu zaman verecek cevabıysa asla yok kem küm ediyo sadece lafı değiştiriyo küfür ediyo. ama kendisinin yanlış kadından çocuk sahibi olmasının bedelini mutlaka ama mutlaka ondan başka birinin ödemesi gerektiği konusunda son derece emin. bunun altını özellikle çiziyor:) ya bu bedeli bakmayarak ilgilenmeyerek kendi çocuklarına ödetecek ya da devlet ödesinmiş nafakayı öyle diyor paşa.... bu ne mi yapacak peki? bu sadece sperm donorü olarak vurup geçecek. ne hoş bi dünya di mi:) kahvede redpill muhabbetinden mi duydu nerden duyduysa işine gelen kısımları almış papağan gibi tekrarlıyodu en son, mahalleden biri bir yumruk sallayıp suratına tükürene kadar tabi.
    bu olayın üstünden 4-5 sene geçti. geçenlerde duyduk ki romanyalı kız da bunun kıçına tekmeyi basmış yaşıtı biriyle evlenmiş, bizim hayri abi de mgtowcu olmuş şimdilerde:) sonu köprü altı gibi görünüyo bu kafayla ama bakalım hayırlısı...neyse allah herkese hakettiğini versin.

    not: çalışan ve çocuğu olmayan kadınların nafaka almasına karşıyım, hatta bunu talep etme hakları bile olmamalı bence. ama evladınızdan sorumlusunuz beyler. sadece maddi olarak değil, manevi olarak da sorumlusunuz. annesi dünyanın en ahlaksız insanı olsa da evladınızdan sorumlusunuz. sizin yanlış tercihinizin bedelini ne masum yavrular ne devlet ne de diğer vergi mükellefleri ödemek zorunda değil. yetişkin olmak böyle bişey. iyi ya da kötü seçimlerinizin sonuçlarına katlanmak zorundasınız.
483 entry daha
hesabın var mı? giriş yap