3 entry daha
  • 10 yil boyunca polis kayitlarinca 18, kendisine ve gorgu taniklarina gore 43 kisiyi oldurmus tornavida katili. simdiye degin sonuclanan davalarda kasten adam oldurmekten 28 yil ve oldurmeye tam tesebbusle adam yaralamaktan 16 yil yemistir.

    ilginc olan nokta yavuz yapicioglunun deli raporunun olmasidir. ilk oldurdugu kurbanlari neticesinde deli raporu almis, arkasindan bir suru insani daha oldurmustur. bu sure boyunca lan bu adama bir seyler yapalim diyen olmamistir. her yakalandiginda kurul karsisina cikartilmis her seferinde deli olduguna kanaat getirilmistir. arkasindan cinayetlerine devam etmistir.
    2002 yilinda 10 saat gibi cok kisa bir zaman icinde 3 kisiyi tornavida ile oldurdukten sonra tekrar yakalanmistir. 37 kisilik uzman kurul karsisinda deli olup olmadigina dair bir muayene yapilmis ve 3 te 2 cogunlukla deli taklidi yaptigina karar verilmistir. iste burasi daha da ilginc. farkli kaynaklarda farkli soylemler yer almakta olsa da artik yeter mahiyetinde deli olsa bile deli degildir raporu duzenlendigi dusunulmektedir. gayet de mantikli.

    bence tornavida katili demekten ziyade, elini kolunu sallayarak adam olduren seri manyak demek daha dogrudur.
    ulkemizde cok fazla seri katil olmadigindan (iyi ki) genel bir seri katil profili cikartmak simdilik zor. umarim hep de oyle kalir ama yine de parcalanmis aile ve uvey aile uyeleri gibi etmenlerden soz etmek olasi... fakat tum bunlar, sayet deli degilse, yavuz yapicioglunun yaptigi hicbir seyin kendince bir sebebi oldugunun kaniti olamaz.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap