46 entry daha
  • kendisi bildiğim kadarıyla sosyal medyayı pek aktif kullanmıyor. hatta bu sebeple bazı programlarda bununla ilgili övgüler de işitmiştik. yani bu ne kadar övülecek bir durum bilmiyorum ama bu tip sosyal medyadan uzak olma durumlarında şöyle bir şey ortaya çıkar; yersiz alınganlık.

    ilhan özgen'i çoook uzun süredir takip ediyorum. hatta 10 yıl önce bir sertifika programında birlikteydik, o dönem bile derste söyledikleriyle kendisini tüm sınıfa dinletirdi. genelde bu tip cümlelerin ardından bir "ama" gelir, maalesef yine öyle olacak.. her şeye rağmen kendisinin bu sosyal medya konusunda yersiz alınganlığı artık katlanılması zor bir aşamaya geldi. özellikle socrates fc'deki son maradona konulu bölümde baştan sona buna tanık olduk.

    kendisinin dikkat ettiğim kadarıyla klişe bir "birisi de şöyle demiş", "bir tanesi de şey yazmış" cümlesi var. ya abicim kim bunu diyenler? madem sosyal medyada aktif değilsin sen bu tip yorumlara nerede rastlıyorsun böyle? demarke'nin, tribündergi'nin tweetlerinin altı mal doluyken muhtemelen aralarından birinin yorumunu görüp bunun üzerine sosyal medya genellemeleri yapıyorsun. socrates gibi bir mecrada önemli bir roldeyken muhatap alman gereken kişiler youtube, twitter'da her şeye "çöp" demeyi eğlence haline getirmiş 17-18 yaşında çocuklar mı allah aşkına?

    bir üst entry'deki yazar çok iyi yazmış bu kısmı. ilhan özgen'in sürekli kim olduğu bilinmeyen birilerine karşı savaşı var. sürekli buna tanık olmak da gerçekten çok yorucu olmaya başladı. sal abi lütfen şu yorumları. sosyal medyanın bu dinamiğiyle çok geç tanışıp buna ayak uydurmak kolay değil. atahan altınordu da son maradona bölümünde birkaç kez bundan bahsetmeye çalıştı ama o da çok etki etmedi maalesef.
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap