176 entry daha
  • daha önce de yazan olmuş bol bol ama tekrar edelim. öncelikle bende yeni aldığım bir xbox series x mevcut. ikisini yanyana oynamadım, fanboy değilim.

    xbox series x için temel avantajlar game pass ile maliyetin orta vadede nispeten ucuzlaması ve daha geniş depolama alanı.

    ps5 için ise exclusive oyunlar ve yeni tip über controller.

    teknolojik olarak bakılırsa performansta belki orta vadede xbox biraz öne çıkabilir ama o fark oyuncuların belki %95 ine alım kararından pişman olacak kadar olmayacaktır.

    dolayısıyla eğer bütçeniz yüksek fiyatlı oyunları almaya uygunsa ve yeni controller ile keyifli zaman geçirmek isterseniz ps5 almakta herhangi bir sorun yok. bununla beraber oyun takasları/al-satları ile bu maliyetin düşürülebileceği de ifade ediliyor, uğraşmak isteyen vakti olan bunu da yapabilir elbette.

    beni xbox almaya iten saydığım avantajlı yönlerdi, başka bir sebebi yok. eminim ki ps5 alsaydım da keyif alırdım. kavga edecek bir konu olarak görmüyorum. performans farkı yaratan konsol hangisi olursa olsun bundan oyuncuların cebine bir kar da girmez boşuna delleniyor insanlar, yok şu daha iyi bu daha iyi diye. netice olarak ikisi de hayvani şekilde pahalı, kur vergi kıskacında oyuncular maalesef.
259 entry daha
hesabın var mı? giriş yap