21 entry daha
  • tam bir psikopat seri katil örneği olan ted bundy, gayrimeşru bir çocuk olarak doğar. büyüyünceye kadar annesine kız kardeşi olarak hitap etmek zorunda kalır, kendisi gerçeği bilmesine rağmen. ted, gençliğinin hiçbir döneminde popüler bir insan değildir ve bu yüzden kız arkadaşına aşırı bir şekilde bağlanır. sevgilisi tarafından tam da bu sebepten terk edilince kendini geliştirmeye karar verir. kendine çeki düzen verir, avukatlık okuluna yazılır, politikaya atılır. 2 sene içerisinde bambaşka bir insan olarak eski sevgilisinin karşısına çıkar. ted'in yeni karizmatik halini görünce eski sevgilisinin ayakları yerden kesilir ve tekrar bir ilişkiye başlarlar. kıza evlenme teklif eder ve kız hemen kabul eder, fakat kabul edilir edilmez ted onu terkeder.

    bundan sonra hayatı hiç bir zaman eskisi gibi olmaz. büyük ihtimalle kıza hala aşıktır ve ona benzeyen kızları takip etmeye ve evlerini gözetlemeye başlar. önceleri sadece mastürbasyon yapar ama bu yetmez. bir keresinde dayanamaz ve eve girer. elinde bir demir bir çubuk vardır. çubuğu kızın başına vurur ve orada bayıltır. baygın kızın vajinasına bir spekulum sokar ve kaçar. bu olaydan sonra, bundy'nin seri cinayetler zinciri başlar. yaklaşık ayda bir birbirine çok benzeyen kızlar ölü bulunmaya başlar. bunların hepsi uzun, düz, siyah saçlı ve saçlarını ortadan ikiye ayıran kızlardır. tabi ki bu eski kız arkadaşının tipidir. bundy, kurbanlarını arabaya çağırırken sakat numarası yapmakta ve elindeki eşyaları arabaya kadar taşıması için yardım etmelerini istemektedir. kurban tam eşyaları arabaya koyacakken orada onu bayıltıp arabanın içine atar ve kaçırır. fakat kurbanlardan birisi tam bayılmaz ve kaçmayı başarır. ardından hemen polise gider ve bundy'i yakalatır.

    bundy'nin tüm çevresi şoka girer çünkü herkes onu gayet normal, avukatlık okuyan (ayrıca seri katiller hakkında bir tez hazırlıyordu) ve gelecek vadeden biri zannetmektedir. hatta aralarında yardımlaşarak onu hapisten çıkarmaya uğraşırlar. fakat buna gerek kalmaz, çünkü bundy hapisten kaçar.

    hapisten kaçtıktan sonra, artık gözü dönmüştür ve belirli bir tipe bağlı kalmadan öldürmeye başlar. bir okuldaki kız klübüne dalar ve 2 kız öldürüp 3 kız yaralar. yakalanmadan hemen önce de 12 yaşında bir kıza tecavüz edip onu öldürür. yakalandıktan sonra mahkemede savunmasını kendisi yapar. olay yeri tanıklarını ve suç mahalinde bulunan polisleri kendisi sorgular. hatta bir polise suç mahalinde neler bulduğunu ayrıntılı bir şekilde anlattırarak tüm mahkeme salonuna cinayeti tekrar yaşatır.

    sonuçta durum değişmez ve ted bundy idama mahkum edilir. idamı yaklaşık 10 yıl bekler. beklerken green river killer'ın yakalanması için polise yardım etmişliği de vardır. ölmeden önce yaptığı bir röportajda bu hale gelmesinin nedenini çocukken okuduğu, şiddet içeren porno dergilerinin onu çok etkilemesi olarak itiraf eder.
217 entry daha
hesabın var mı? giriş yap