3 entry daha
  • ilk olarak dayı isimli dizide izleyerek tam not verdiğim güzel oyuncu. sonrasında ise nefes nefese adlı dizide yağmur atacan'ın sevgilisi rolünde izledik onu. asi, umursamaz ve sert tavırlarıyla kendisine küçük de olsa bir hayran kitlesi oluşturdu. kısa bir süre sonra ise zıkkım'ın cigara adlı klibinde oynadı. sonrasında ise uzun süren bir sessizlik.

    kavak yelleri dizisini ilk bölümünden itibaren izlerim. çekimlerin başladığı urla ve seferihisar ilçeleri ikinci ve üçüncü adreslerim olduğundan ilk etapta seve seve izlediğim bir diziydi. sonrasında istanbul'a geçiş, biraz olsun diziden soğumama neden olsa da konuların işlenişi ve akıcılığı diziden kopmama engel oldu. dağhan külegeç'in yani efe'nin gönül meselesi kapandıktan sonra ciddi bir aşk boşluğuna düşeceği fikrine kapıldığım anlarda dahi aklımda hep bu kız vardı. kendisinin oyunculuğuna sınırlı derecede şahit olmuş olsam da gelecek vaad etmesi en büyük artısıydı. benim bu düşüncelerimi birileri tahmin etmiş olacaktı ki, ceren moray diziye dahil oldu. eski rollerine nazaran daha tatlı ve daha sempatik bir role bürünen bu oyuncu, nefes nefese dizisindeki rahat kız imajını sergilemeye devam ediyor.

    edit: geçen gün baktım da kavak yelleri'ne. su karakterinin ilk zamanlarındaki bıraktığı o hoş intibanın yerinde kavak yelleri esiyor. salak aptal bir kız olmuş çıkmış su. vietnam'a gidiyorum filan diyordu. senaristlerin marifet işte, nereden nereye...
177 entry daha
hesabın var mı? giriş yap