106 entry daha
  • yaramıyor hem de hiç.

    cevahir’in alt katındaki otopark yerinde bazı insanlar demirlere oturmuş yemek yiyordu. yağmurluydu hava zaten üzüldüm görünce. bence hafta içi bir düzenleme getirip restoran ve kafe yerlerine sınırlı müşteri alıp içeride oturtmaları lazım. gel al & götür cidden sıkıntılı.

    amerika’yı avrupa’yı görüyoruz, virüs ile mücadele devam ederken aynı zamanda hayat da devam ediyor. rusya bunun büyük örneği. herkes bir şekilde kendini koruyor. biraz da tedbir bizim elimizde ama onu bile yapamıyoruz/yapamıyorlar.

    trafik sorunu çözülemediği gibi maske takmayan insanlar büyük bir rahatla yürüyebiliyor, toplu ulaşımda maske takmadan yolculuk edebiliyor. bir şey söylemeye kalktığın an anında laf yememek adına bir şey de diyemiyorsun ki sonra bomboş muhabbet dönüyor.

    hafta sonu yine kısıtlama gelsin ama hafta içi çalışan onca insan var. her firma yemek karşılamıyor malum. buna bir çözüm bulunması lazım. herkesin bir yerde işi olabiliyor ve hal böyle olunca bir mekanda oturması gerekebiliyor bir şey yemek için.

    bugün simit sarayı’nda gördüm mesela, birkaç insan yağmurda ıslanmamak için mekanın önünde ayrı gayrı ayakta zor bela bir şey yiyip içiyorlardı. yazık ya.

    bu mu önlem bu mu yasak?

    hafta sonu marketler 10-17 arası açık herkes market uğruna keyfiye dışarı çıkıyor. olmuyor, yapamıyoruz.
256 entry daha
hesabın var mı? giriş yap