233 entry daha
  • takim ici ibneliklerin iyice ayyuka ciktigi mac. azıcık takım sporuyla gecmisi olan herkes, mert hakan ve ozan tufanın ferdiye karsı ibneliklerini gorebilir.

    hayvan gibi hizli pas atip, ferdi den kosmasini bekliyorlar; top disari gidince de el kol hareketleri bir triplere giriyorlar. hatta fenerin golden sonra mert hakan ibnesini erol hoca kenara cagırmıs, birsey anlatırken o gidip yedek kulubesinin ust kısmına bakıp, orada duran birine sikayet ediyordu birilerini ki o sozde sikayet ettigi de ferdi. orada duran biri dedigim de malumunuz emre abileri. zaten o sikayeti sonrasi ozanla yer degistiler, mert hakan ibnesi sola gecti.

    bu takımdan emreyi, selcuk u, volkani, caneri, gokhani, ozani, mert hakani, sadik i, komple posetleyip gondermedikten sonra bir sik olmaz. ibne ibne takım ici gruplasıyorlar, ekran basinda ben sinir oldum. amknun gotu kalkik kekolari gecirmisler kulubu ellerine istedikleri gibi at kosturuyorlar.

    ali koc a gelince, ali koc yali cocugu ve boyle kulistir, ibneliktir bilmez ve hayati boyunca da gormemistir. ona cok uzak cidden ve yanindaki zengin tayfaya da. cunku hic biri hayatin icinden bu sekilde seylerle gelmemis ve buyumemis. ama aziz yildirim oyle miydi ? her turlu boku yiyen, herseyi gordugu bir hayata sahip oldugundan siker gecerdi boyle islerde su an baskan olsaydi. ancak ali kocu birilerinin uyarmasi, su yukaridaki listeyi komple sutlamasi lazim. yoksa sikilmelere doyamayacagiz takim olarak.

    mac sonu editi: aha bak ben devre arasi bu entryi yazdıktan sonra, emre abileri ferdiyi aldırdi oyundan. cok sik yapti mert hakanla, ozan tufan sebelekleri. amknun mert hakani ne yapıyorda bu performansla 90 dakikayı tamamlıyor.
399 entry daha
hesabın var mı? giriş yap