409 entry daha
  • debe edit 1: (bkz: sma hastası ayaz bebeğin 5 ayı kalması)

    kraliyet ailesinden ayrılırken pek de “yere batsın kraliyetiniz!” dememiş olan düşes. daha ziyade ”ben kraliyet için çalışmayayım ama konumumun haklarını sonuna kadar kullanayım” dedi. aileden onay çıksa ünvanlarını ve sussexroyal markasını kendi işleri için kullanmaya devam edecekti (kraliyet için bir yıldır hiçbir şey yapmadığı halde hala sussex düşesi ünvanını kendi işlerinde kullanıyor), halk baskısı olmasa vergi gelirleriyle restore ettirdiği evin masrafını filan da ödemeyecekti.

    başarısız pr hamleleri, çelişkili hareketleri ve görgüsüz tavırları yüzünden halkın sevdiği bir profil oldurulamayınca göz önünden uzaklaşma kararı aldı. kraliyet üyeliğinin avantajlarını kullanarak iş anlaşmaları bağlamaya ve aileye yanlamaya devam etmekte kendisi.

    edit: ingiliz kraliyet ailesini osmanlı hanedanıyla karıştırmamak gerek. ingiliz kraliyetine mensup kadınların tek sorumluluğu çocuk doğurup kenara çekilmek değil, kadın erkek tüm senior üyeler yıl boyunca kraliyet için aktif olarak çalışıyorlar ve bu çalışma oranına göre ödenek alıyorlar. kağıt üzerinde maaşlı çalışandan pek farkları yok aslında. meghan ise kraliyet için aktif çalışmayı bırakıp kraliyet üyeliğini kafasına göre kullanmaya karar verdiği için tepki topladı.

    debe edit 2: tüm meghan hater’ları, birleşin!
312 entry daha
hesabın var mı? giriş yap