148 entry daha
  • kuzey study'de ders çalışmaktayımdır* . masanın karşı tarafında bir saat kadar önce ingilizce çalışan kızın cep telefonunu unuttuğu farkederim. insanlık görevi olarak cep telefonu alırım ve telefon rehberinden rastgele birisini aramaya karar veririm. gereksiz kontör israfına neden olmamak için de erkek arkadaş babında birisini aramaya başlarım. "sevgilim" manasındaki bir kişiyi arar, durumu bildiririm. kendisi telefon rehberinde başka referanslar vererek beni yönlendirir. referans verilen kimselerden birini ararım, ve aramızda şu diyalog geçer:

    ++* iyi günler hanfendi, bu telefonun sahibi arkadaşınız telefonunu study'de unutmuş, ben buldum da o yüzden sizi aradım
    --* afedersiniz, siz sapık falan mısınız?

    (ulen sapık olsam da "hee walla" diicek dilim ya, dur devam)

    ++ hayır hanfendi, sizi arkadaşınızın telefonundan arıyorum, bu numaranın sahibi şahsa ulaşmaya çalışıyorum sadece. kendisi telefonunu unutmuş.
    -- beyfendi siz kimsiniz?
    ++ (adımı versem tanicak sanki) bu telefonu bulan kişiyim, sizin arkadaşınızın telefonu imiş bu.
    -- ya kardeşim gidin işinize ya.
    ++ hanfendi, siz telefonunuzda görünen numarayı tanımıyor musunuz? kendisiyle aynı evde kalıyormuşsunuz?
    -- ya manyak git işine..

    baktım muhabbet uzayacak, bunun da inanacağı yok; kızcağız zaten telefonunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşamış, bi de kontör krizi yemesin diye telefonu kapatırım.

    ekleme : kıza telefonunu bir başka ev arkadaşından gelen "buldun mu kız telefonunu" manalı mesajın ardından karşılıklı mesajlaşarak ulaştırdım, onlar da bir ayrı meseleydi ki hiç sormayın..
5226 entry daha
hesabın var mı? giriş yap