1 entry daha
  • yüce türk ırkının bir mensubu olarak sikimde bile olmayan şeydir. hem de sapına kadar türk siki. (bkz: anladıkları dilden)

    edit : siki götü komik bulanların diliyle yazılmış bir entridir. o kişilerin bir örneği de aşağıdaki entriyi yazmıştır ve hatta bu başlığı açan kişidir, ve hatta bu başlık altında sikli götlü güya komik entriyi eleştireceğim derken bir amına koyayım sallamaktan da geri durmamıştır. keşke bazılarımız için konuşmak bir refleks olmasa da, konuşurken herkes beynini de devreye yoksa, en azından tutarlı o olmadı kendinin farkında olsa.

    biraz kibar olun lan agzini siktiklerim

    adapazarı ekspresi'nde geçtiğimiz yıl sağ yanımdaki koltuktan farklı bir versiyonuna şahit olduğum ironi taşıyan cümlemsi. efendim arkadan 2. ya da 3. vagonda (ki benim mekanımdır burası) saat 20.30 sularıdır ve gebze geçilmiştir; istanbul'a doğru yol alınıyordur. camdan kafasını çıkartıp sağa sola küfreden ayyaşın bi ön koltuktaki arkadaşı öyle sarhoşça, öyle ayyaşça ve öylesi çocukça (ne kadar şiirsel anlattım bea :) bütün sessiz harflerin üzerine bastıra bastıra "lan ağzını bozma ağzını sikerim" der ki vagon büyük vagondur ve komple kopulur.

    arkadaki güvenlikler de daha sonra bu ikiliyi köşeye çekerler ama ikili birbirlerine bıçak fln çekerler, güvenlik de adamları alıkoymak yerine topluma salıp; bi akşamı daha kazasız belasız atlatma derdinde olduğundan pendik'te el sallayarak uğurlar ayyaş arkadaşları... iner gider bir gözleri sürmeli...

    (bkz: ben bugün bunu gördüm)
    (uslanmaz halk kahramani, 04.11.2007 21:39 ~ 14.11.2007 01:33)
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap