68 entry daha
  • buradaki cahil cühelaya bakmayın gençler. yok akp seçim şartlarını değiştirecekmiş de yok taşra akp'yi coşturacakmış da yok kaybetmeyecekmiş de... 2002den 2019 yerel secimlere kadar her seçimde akp'nin vura vura alacağını söylemiş bir insanım burada romantikler chp yüzde 30 40 alacak derken. olası bir erken seçimde akp-mhp 2lisinin çoğunluğu ele alma şansı yok. çünkü taşradaki eski üstünlükleri yok. insanlar bunun farkında değil.

    ekşi sözlük taşranın ne olduğunu, ne konuşulduğunu, insanların ne düşündüğünü hiç bilmiyor. zaten ekşi'nin en eksik yönü de bu yani halka çok uzak olması. olası erken seçimde mansur vura vura alır başkanlığı, cumhur ittifakı da en iyi ihtimalle yüzde47 alır. en iyi ihtimal bakın. benim ön gördüğüm 43-44 civarıdır.

    birde ülkü ocakları üye yetiştiriyormuş vs. cahil cühela lafları bunlar. çocukluğundan beri ocaktan çıkmayan ne kadar arkadaşım varsa hepsi iyi partiye oy verecek şu anda. eskiden alternatif yoktu dostlar artık var ve boş tayfayı dinlemeyin abinize güvenin.
139 entry daha
hesabın var mı? giriş yap