26026 entry daha
  • 3 yıldır galatasaray için herhangi bir proje üretememiş teknik direktör. 3 yıldır burada ve galatasaray 3 maç üstüste "güzel futbol" oynayamıyor. öyle ya da böyle eline ligin en iyi en pahalı kadroları veriliyor. anadolu takımlar 5 milyonluk takımlarla futbol izletiyorken galatasaray 40 milyonluk takımla göz kanatıyor.

    benim değinmek istediğim önemli bir nokta var. bu adam buraya tekrar gelirken kulübün mali kıskaçta olduğunu biliyordu. bu sebeple 1905 liralık sözleşme şovunu yaptı. neyse. bu kulübün bu mali savaştan sağ salim çıkabilmesi için 2 yol vardı.

    1) avrupa'da başarılı olup para ödülü kazanmak ve reklam gelirini arttırmak
    2) özkaynağa dönüp altyapıdan ve scout transferleriyle oyuncu parlatıp yüksek bonservislere satmak

    işte proje üretemedi derken bunu kastediyorum. fatih terim bu ikisini de yapmak yerine yönetimden sürekli transfer istedi. sürekli bi ocak ayı haziran ayı işaret edildi. olmadıkça yönetimi suçladı bu adam. yahu babel dedin alındı. stoper dedin alındı. santrafor dedin ligin gol kralını aldılar. bek dedin alındı. ya bir kere de sen suçlu ol şu transfer konusunda. bu adamlar hep senin isteğinle alındı. taraftarın yarısının kulüpte görmek istemediği adamı bile zorla aldırdın. yani her istediğin bir şekilde oluyor. arada sırada istediklerin olmadı diye niye her yönetimle kavga ediyorsun sen kardeş? italya'da bile yönetimlerle kavga ettin yahu. bir proje üret. oyuncu parlat ve sat. ya da başarılı ol. gerisi hikaye.
13443 entry daha
hesabın var mı? giriş yap