3796 entry daha
  • efsane başkan olmak istiyorsa yapması gereken tek şey olan başkan;

    1: yazıyorsun 6 aylık galatasaray çeklerini, 100m euroluk takım kuruyorsun, tff gelsin silsin 3-6 puanını mesele değil, uefa gelsin men etsin avrupadan 3 yıl sorun değil.

    2: mayıs ayında takım şampiyon olsa da olmasa da efsane başkan olarak devrediyorsun görevi, tabii devralacak salak bulursan, bulamazsan da sorun değil sen bırakıyorsun ve herkes arkandan gözyaşı döküyor "bir gecede şunları şunları indirmişti allahına kurban olduğumm! diye.

    3: borçları kafana takma, borç yiğidin kamçısıdır, 2milyar lira ile değil de 3 milyar lira borç ile bırakırsın ne olacak ki? ha çekler yazın ödenemez dolayısıyla maaşlar da ödenemez o oyuncular kulüplerine mi döner serbest mi kalır sana 2-3 sene transfer yasağı gelir altyapıdan kümeye mi oynarsın seni bağlamaz, onları gelen düşünüyor dediğim gibi.

    bu ne lan? hem borç öde, hem riva'yı florya'yı geri al, hem sürdürülebilir mali yapı uefa ile anlaşma şu bu işleri kotar, hem bu arada 4-5 tane kupa topla ondan sonra da anana sövsünler, sanane başkan sanane ya bırak kim ne bok yerse yesin senden sonrası tufan bu sığırlara o müstehak hak edene hak ettiğini vereceksin!
2071 entry daha
hesabın var mı? giriş yap