647 entry daha
  • 4-0 ile kazanacakken son'ın ve kane'nin beceriksizliği yüzünden maç berabere bitmiş, millet 1-0'ın üzerine yattı deyor. fulham 2 kere geldi, biri gol oldu. gol de bütünüyle şans; ortayı açan adamın ekstrem çalımı, ortası ve ekstrem kafa vuruşu.

    hâlâ insanlar jose'den pep gibi belli bir oyun stilini çalıştırıp oyun sırasında rakibi çözmesi bekleniyor sanıyor. bu adam bir basketbol antrenörü gibi rakiplerini analiz edip atak planı çiziyor.

    guardiola bile “önce topa sahip olmalıyım, pas oyunuyla rakip defansı allak bullak edip golümü atarım” anlayışının premier ligde ve şl’de işe yaramadığını kavradı. jose’nin veya klopp’un atak planları gibi rakip takımı üzerine çekip topu kapar kapmaz hücuma çıkmaya evrildi ki man. city’nin bu sene yükselişinde kevin de bruyne’nin öldürücü kontra atak depar planı var.

    merak etmeyin, tottenham yönetimi sizden daha iyi futbolu biliyor. tottenham bu ligde en iyi topçuları toplayıp man city, liverpool olamaz. kaldı ki mauricio pochettino'nun ilk dörde girmesi gerçekten teknik direktörlük başarısı mı yoksa futbolun birkaç takım arasında tekelleşmesiyle rekabetin kalkması (10 yıl önceki premier ligde takımlar arasında çok fazla uçurum yoktu) ve man utd ile arsenal vasat takım olması mıydı? tottenham küme mücadelesi veren bir takım değildi, pochettino’dan önce her sezon 70 puan toplardı - mauricio pochettino dönemindeyse ortalama 75 puan toplamıştır. eee nerede başarı? şanslı kuraya karşın bala göte kazandığı maçlarla şl finaline gelmesi mi başarı?

    jose’yle şampiyonluk pochettino'dan daha yakın. şampiyonluk isteyen bir yönetim için alınması gereken bir riskti. ben 2 yıl içinde de şampiyon yapacağına inanıyorum.
142 entry daha
hesabın var mı? giriş yap