6 entry daha
  • hic unutmam yillar evvel aziz kedi ile konusuyoruz.. abi dedi işte ben pelerin in erkek modasina geri donmesini istiyorum. hay hay dedim fakat pelerin gelene kadar fotr sapkanin geri gelmesi gerek..

    bu baglamda kendisi ne gibi calismalar yapti bilemiyorum. pelerinle davetlere katildi mi gormedim etmedim. fakat ben dostlarim, izmir gecelerine, kışları özellikle fötr sapka ile akmaya baslayip, milleti goz asinasi etmeye boylelikle bir 10 sene icinde takim elbise giyip de fötr sapka takmayana "vay terbiyesiz" dedirtmeye ant ictim..

    bir kere feci kullanisli bir aparat. yagmurdan, ruzgardan korudugu gibi o siyah "leon" beresi gibi de sizi soguktan korurken, yumurta kafali gostermemekte.. bununla beraber saclarinizi yaptiysaniz eger, saclarinizin seklini de koruyor.. yararlari anlatmakla bitmez burada.. eger suyunu kaynatip icerseniz, safra tasina, bobrek tasina ve gastrit e birebir (bu son cümle tamamen yalan..denemeyin)

    hülasa fötr sapka erkek modasina tekrardan girmesi gereken enfes bir aksesuar.. hayir kastamonuya gidip "efendiler bu fötr sapkadir bundan sonra serpuslar, arkasindan citcitli siperlikli esantiyon sapkalar, bereler atilacak bu giyilecek" diyebilecek kivamda olsam bi saniye durmam..
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap