4 entry daha
  • 1999 yılında kurulmuş trabzonspor'un en büyük taraftar sitesi. çok büyük fedakarlıklar ile beklentisiz azimli bir çalışmanın ürünü. trabzonspor taraftarının göz bebeği, gerek trabzonspor yönetimi, gerek futbolcu gerekse rakip takım taraftarlarınca takip edilmektedir. sosyal projeleriyle, trabzonspor için düzenlediği organizasyonlarla, gerçekten karşılık beklemeyen, her meslekten insanın bulunduğu bilinçli bir kitlenin merkezidir.

    sitenin en büyük özelliği üyelerinin oldukça eğitimli, bilinçli, trabzonspor'a gönülden bağlı ve alçakgönüllü olmasıdır bana göre, burayı sıcak bir aile ortamı yapan da budur.

    2001 yılları başındayız. koyu trabzonspor'luyuz biz de, trabzon'dan geldik 7 sene önce istanbul'a, eskiden trabzonspor'un t'sini bilmezken istanbul'da kimlik oldu trabzonspor. internet ile aramız da iyi, giriyoruz bordomavi.net'e, ana dandik bi site, lan koskoca trabzonspor'un taraftar sitesi dandik olur mu, hemen bir e-posta yazıyorum :"bu işi bilmiyorsanız yapmayın". cevap bekliyorum, daha iyisini biliyorsan yap şeklinde bir cevap gelse mutlu olacağım, beklentim o çünkü, başka ne denilebilir. site kurucusu mesaj atıyor : "elimizden bu geliyor, yardımcı olursanız sevinirim" diye, hadi len dese bir daha siteye girmeyeceğim, demiyor, eziliyorum, üzülüyorum, yardımcı oluyorum, teknik işlerini üstleniyorum, sonra aileden bir parça oluyor burası, seviyoruz velhasılı kelam. karşılıksız, gönülden seviyoruz. temiz sevgileri barındırdığı için, 23 yıldır şampiyon olamayan trabzonspor'un şampiyonluk değil temiz oyun bekleyen taraftarlarını barındırdığı için daha da çok seviyorum, sevdikçe sarılıyoruz, çok güzel oluyor..
262 entry daha
hesabın var mı? giriş yap