691 entry daha
  • birçok yerde fiyat aldatmacası olarak dillere düşen çevrimiçi eğitim platformu. bu arkadaş da klasik eski müşterisini düzme peşinde. yeni hesaba 36.99, 5 yıllık müşterisine 309.99. tamamen örnek olması açısından bir kurs seçtim.

    yeni öğrenci:
    görsel

    eski öğrenci:
    görsel

    bu nasıl bir şark kurnazlığı aq. bilmeyen için yıkım olur. 37 lira nerde, 310 lira nerde. yılbaşı öncesinde 27.99 olan fiyatlar şu an 36.99 olarak güncellendi.

    şimdi gelelim araştırmacı gazeteci kimliğime. kurs edinme yolları:

    1 - benim hesabım arşiv hesabı derseniz orijinal fiyatlardan alabilirsiniz veya size de indirim gözükmesini bekleyebilirsiniz kontrol ederek. telefondan, vpnden, gizli sekme vs.
    2 - yeni hesap açarak şu an 36.99'dan alabilirsiniz. password manager kullanıyorsanız sizin için yeni hesap eski hesap fark etmez.
    3 - mart 2021'e kadar geçerli enpara indirimi ile 36.99 - 25 = 11.99'a alabilirsiniz. 3 ay boyunca düzenli birer kurs alırsanız 3 al 1 öde gibi oluyor. kampanya için şartları sağlayıp sağlamadığınızı kontrol edin.
    4 - "bir arkadaşım"dan duyduğum udemy kurslarını şerefsizler indirip internete yüklüyormuş. bir de torrente yüklüyorlarmış ki paylaşım sürekli ve süresiz olsun * bu yöntemi "önermiyorum" ama ben bir arkadaşa bakıp çıkıcam diyenler için bırakayım. bu seçenek tamamen ingilizce kurs alanlar için diyebiliriz. türkçe kaynak görmedim ben daha.
    5 - kuponları takip eden siteleri takip edebilirsiniz. birkaç tane örnek olması açısından bırakayıp bookmarkımda olanları. daha fazlası için google'a udemy coupon free
    https://www.guru99.com/free-udemy-course.html
    https://www.real.discount/udemy-coupon-code/
    https://couponscorpion.com/
    https://www.real.discount/
304 entry daha
hesabın var mı? giriş yap