2 entry daha
  • biri de artık bu boğaziçililerin hep mağdur olması diye bir başlık açacak en sonunda
    ulan ne kadar nefret edeni var boğaziçinin bakar mısın polis bile sokakta öğrenci kimliğini göstereni tutukluyor
    ne çekmişsiniz siz o yüksek ıqlarınız düşük muhakeme anlayışınızla

    not: videoyu izlemedim, daha önce izlediğim videolardan bu eylemlerde polise karşı gösterilen çirkin tavrı biliyorum.

    görevini yapmak isteyen her emekçiye karşı yapılan hakaret ve kışkırtıcı hareketleri de kınıyorum.

    edit: videoyu videoları hatta boğaziçiyle ilgili olan her haltı izledim ezberledim artık şu son bir ayda yeter boğaziçi kusacağım mental olarak artık.

    yazının başında daha önceki polisle karşılaşılan eylemdeki tavırları doğru bulmadığımı belirtmiştim, onun yanında ilk eylemdeki öğrenci kışkırtmasını, eylemin okul dışına çıkmasını, okula polislerin girmesini, hocaların sadece lafta öğrencilerle olmasını, bu eylemdeki polis kışkırtmasını da doğru bulmuyorum.
    üzücü bir şekilde polis zorbalığı görünüyor ve bunu da tüm kalbimle kınıyorum.
    umarım oradaki herkes iyidir ve bu zor kullanmalar için haklarını arar ve adaleti bulurlar.

    ancak şurası da var ki : dün valilik açıklama yaptı gösteri ve protesto yapmanın o bölgede yasaklanması ile ilgili, çünkü iki grubun karşılaşması ihtimali vardı ve bu bir çok insanı tedirgin ediyordu. o yüzden en son takip ettiğim şekilde eylem beşiktaşa taşınmıştı diye duymuştum ve sevinmiştim. açıkçası hangi ara okulun önüne taşımaya karar verdiniz..
    iki grup karşılaşmadı ama bu sefer polis ile karşılaşılmış, polisin tavrını beğenmesem de, ortada zaten bu , gerekli görünürse işlem de yapılabilir , eylemin de bu yasağa rağmen oraya taşınması doğru değil.

    edit2: ameliyata giren öğrenci olmadığı akademisyeler tarafından açıklanmıştır, birileri gerçekten olayı büyütmeye çalışmış.

    dünbize ulaşan haberlerin farklı açılardan videolarına, yeni gelen bilgilere ulaşıyoruz her geçen dakika.

    bu da bu gün açıklanmış ; görsel

    başlıktaki "boğaziçi öğrencileri" tekrar bir gözden geçirilebilinir kampüsün dışarısında tutuklananların büyük bir çoğunluğu okulun öğrencisi değilmiş zira.
    ha okulun içerisinde de öğrencilerle bir sürü olay oldu o ayrı.
    ama şu zamanda ortada böyle bir şey var ki bir şeyler çarpıtılarak önümüze konulmaya çalışılınıyor. o yüzden aldığımız her haberin sağlıklı olup olmadığını araştırmalı hemen kanılara varmamalıyız.
372 entry daha
hesabın var mı? giriş yap