9 entry daha
  • birçok yabancı basında avusturyalı messi diye anılan, yetenek vadeden futbolcu.

    maalesef avusturyalı deniyor çünkü milli takımda bazıları işlerini iyi yapmıyor, bazı gurbetçi futbolcuları unutuyor, yok sayıyor, iyi araştırmıyor. aylar öncesinde babası hiç türkiye milli takımı teklifi gelmediğinden bahsetmişti. bakın çok üzücü ve vahim bir durum bu.

    ben milli takımda görevli olsaydım kerem demirbay da, suat serdar da şu an şu an a milli takım forması giyiyordu. övünerek değil, üzülerek yazıyorum. bu benin görevim değil çünkü, ben maç izlerim, futbolculara bakarım geçerim.

    bazı konular çok kestirip atılıyor. sen almanya'da, avusturya'da, hollanda da doğan insanlardan kendini %100 türk gibi hissetmesini beklersen, yarı finalde mesut özil koyar geçer, şaşar kalırsın.
    o mesut ile de kalmaz. bugün mesut, yarın yusuf olur.

    a milli takım olarak, türkiye temsilcileri olarak siz sevdirin o gurbetçi çocuklarına bu milli takımı, ülkeyi. alt yaştaki gurbetçi futbolcuları takip edin, düzenli ailesine telefon edin, genç milli takımlara çağırın.

    oyuncu bundesliga 2de harika oynasın, hoffenheim'a transfer olsun orada harika oynasın, leverkusen'e 20m+ bonservis ile gitsin. bu oyuncu üzerinde almanya altyapı kulüplerinin emeği varken, almanya kulüplerinin emeği varken, türkiye a milli takımı temsilcileri bir anda piyasaya çıksın, futbolcunun kaymağını yemeye çalışsın. eniştem beni neden öptü? böyle iş mi olur?

    türkiye milli takımının bekleme lüksü yok. oyuncuları takip etme, parlamaya başladığı zaman a milli takıma çağırma ve futbolcu ile ilgilenme gibi bir zorunluluğu var. burası tek kişilik bir işletme değil, büyük bir kurum. o kadar kişiden biri bu işi yapamıyorsa "burası milli takım, ikna etmek olmaz gibi" vatanperver sözleri bırakıp, işi bilenlere bıraksın bu işi.
982 entry daha
hesabın var mı? giriş yap