10 entry daha
  • fed başta olmak üzere 2020'de tüm dünya merkez bankaları devasa boyutlarda karşılıksız para basarak piyasada daha önce görülmemiş bir para arzı yarattılar. peki bunca fazla para enflasyona yol açmadan nasıl eritilecek?

    önce şişirilen kriptolara aktarılacak, sonra da yasal bir mevzuatla kriptoların değeri dibe vurulacak ve hokus pokus. fazla para sorununuz çözüldü.

    edit: çok fazla mesaj aldım. hepsine cevap veremeyeceğim maalesef. en çok değerinin nasıl düşürülebileceği sorulmuş. çok basit bazı yasal düzenlemeler yeterli ve bunların hukuki altyapısı da hazır. kripto paralar izi sürülmeleri mümkün olmadığından deepweb'deki çocuk pornosu başta olmak üzere birçok illegal işte, uyuşturucu, silah kaçakçılığında ve hatta terörizmin finansmanında ödeme aracı olarak kullanılıyorlar. abd'nin bunlardan herhangi biri nedeniyle kriptoları yasadışı ilan edip ilgili borsaları kapatması çöküş için yeterli olacaktır.

    insanlar şunu anlamak istemiyorlar ısrarla. kriptolar dolar için bir tehdit ve abd petro-dolar düzenini korumak için savaşlar açıyor, milyonları öldürüyor yıllardır. şu an kriptolar sadece abd'nin böylesi işine geldiği için varlar. istemedikleri an düğmeye basacaklar. nitekim biden'ın eski fed başkanı yellen'ı hazine bakanı yapması bunun bir işaretiydi. bu haber açıklandığında bitcoin ciddi değer kaybetti ama sonra elon musk'ın manipülatif açıklamalarıyla tekrar değer kazanması sağlandı.
323 entry daha
hesabın var mı? giriş yap