1 entry daha
  • gunluk islem miktari 20 milyon dolara yaklasan nba'in resmi koleksiyon marketi.

    nedir?

    flow adli blockchain uzerinde yer alan nba'in resmi dijital koleksiyon marketi. ornek vermek gerekirse , magic the gathering veya pokemon trading cards benzeri bir proje. paket acarak nba oyuncularinin limitli miktardaki moments adini verdikleri goruntulerini aliyorsunuz.

    nasil alinir?

    sayfa su an beta asamasinda. kartlari almak icin iki yol var. ya paket acacaksiniz veya markette istenen fiyati vereceksiniz. kartlarin tier adi verilen seviyeleri var. common, rare , legendary ve ultimate. seviye yukseldikce marketteki kart miktari azaliyor ve dogal olarak fiyatlar yukseliyor. yapilan her islem blockchain uzerine kaydediliyor. islem yapmak icin cuzdaniniza para yuklemelisiniz. bunu ya kredi karti ile veya flow ve diger crypto paralar ile yapabilirsiniz.

    bir common paketten 3 adet moments cikiyor. her moments'in da seri numarasi var. dusuk seri numarali kartlar genelde daha degerli. beta asamasinda paketler limitli ve su an tum paketler satilmis durumda. gunluk common paketleri listeliyorlar ancak talep inanilmaz. dun yayinlanan 5000 paket icin siraya 90000 kisi girdi.

    neden buna para harcayayim?

    bu yil blockchain uzerinde yer alan nft %300 civari buyudu. cok sacma veya wash trading olarak gelebilir ancak gercekten buyuk pazar. dijital koleksiyon kartlari da inanilmaz buyuyor. nba her zaman bu tarz islerde oncu olarak reklamini da guzel yapiyor. ornegin terry rozier 'in twitter hesabina bakarsaniz, aktif olarak reklamini gorebilirsiniz.

    bu is koleksiyonculuk isi. bundan buyuk zevk alan insanlar var. ayni zamanda stok marketi gibi. millet anthony davis sakatligindan dolayi allstars'dan cikarsa yerine mike conley alinacak fiyatlar yukselir diye karti ucuza alip sonra satmaya calisiyor.
    gun itibari ile en ucuz moments $17 . iki hafta oncesine kadar bunlar $2-3 arasindaydi. en yuksek para istenen kart ise ja morant $250,000 .

    buyuk bir ekonomi. onden girenler coktan buyuk karlar elde etti. yatirim tavsiyesi degildir ama bu market cok daha buyuyecek. misal lebron james emekli oldugunda kartlari degerlenecek. torunlara birakacak dijital koleksiyonunuz olsun.

    bu kartlar ile fantasy league yapan bir sayfada var.

    swyysh
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap