3487 entry daha
  • ridvan dilmen'in istifasinin sebebi oldugunu iddiaa eden ve kendisini türk futbolu'nun kahramani iddiaa edenlere bir sürprizim var.

    --- spoiler ---

    erman'in galatasaray'dan gelen tesvik primini maci kaybettikleri icin alamadigini agzindan kacirdigi anlar.

    --- spoiler ---

    su adami savunanlar bu futboldaki bu masa basi duzeni, haksizligi, dolandiriciligi, algiciligi savunan tek amaclari ayricalik olanlardi. tek derdi fenerbahce'ye saldirmak olan bu adam ve gibiler umarim en kisa zamanda köküne kadar temizlenir.

    edit: özelden o dönemlerde teşvik suç değildi, yasaldı diyenlere attığım mesajı buraya da kopyalıyorum.

    "yasal olduğunu yazan her özel mesaj atana kopyalıyorum bu mesajı: yasal olarak suç tanımının yapılıp yapılmamış olması etik dışı, yanlış birşeyi yapmasını aklamaz. o hukuğun eksikliğidir, erman gibilerin artısı değil. maç sonucuna etki etmek için kayıt dışı para almayı kabul etmiş, bunu rıdvan da yapsa aynı şeyi söylerim ancak bunu yapan bir fenerbahçeli bulamazsın mesela. mesut bakkal'ın da açıklamaları var galatasaray'ın teşvik gönderdiğine dair. tekrar söylüyorum, o yıllarda yasa kapsamında olmaması rüşvet, teşvik almayı meşrulaştırmaz. zaten yıllar sonra bunun yanlış olduğu tüm dünyada olduğu gibi bizde de kabul edildi ve yasaya girdi. en önemlisi de yasal eksiklik var iken etik dışı, yanlış bir işi yapmış insanları ve takımları destekliyorsunuz. sadece bir futbol takımı için, nerede yanlış iş yapmış, örgüt işlerine bulaşmış, lobiler yapmış insanlar var onları destekliyorsunuz. babanız yapsa uyaracakken futbol takımı için aklamak için kırk takla atıyorsunz. en üzücü gerçek de bu."
621 entry daha
hesabın var mı? giriş yap