9 entry daha
  • italya sahneleri italya'da çekilmemiş. cidden başarılı sahnelerdi.

    finalden gelen edit: korkarım seneye bunun türk versiyonunu görürüz. gerçekten güzel diziydi. türü kara komedi olduğundan başta plaza halkı biraz sıkmıştı beni ama ne zaman dark side a geçiş yaptılar diziye ısındım. song joong ki nin böyle olduğunu bilmezdim gerçekten başarılı oyuncuymuş. abartısız mimiklerle , doğal bir oyunculuğu var. yaşlandıkça daha bir karizma olmuş. ve en önemlisi dizinin müzikleri harika. çok şükür kore dizisinde kulak tırmalayan korece ballad bir şarkı duymadım. daha çok bgm şeklinde ve hepsi çok başarılı. adrenaline , aspettate , holy anger , questo edificio è mio favorilerim.

    --- spoiler ---

    sonunu iyi bitirdiler gerçekten.
    "ı'm still a villain and couldn't care less about justice. justice is weak and empty. one cannot win against any villains with justice alone. ıf merciless justice exists, ı am willing to yield to it."

    herkes işine gücüne geri döndü. bastı parayı ronaldo gibi ada da satın aldı. boss olmuş adam iç güveysi olup korede plaza halkıyla geyik mi yapacaktı? romantizm dozunu az tutmaları çok iyi olmuş umarım böyle diziler artar. yalnız altınları nasıl bölüştüler plaza halkı aldı mı hacker kız hariç o belli değil. nutria nın vincenzo ya verdiği bye bye balloon bileti ne oldu?
    han seo zorla öldürttü kendini. senarist becerememiş o sahneyi çok saçma biraz da klişe. fazla beklenti içine girmeden izlediğim için çok çok gözlerimi devirdim yine de güzel diziydi.
    --- spoiler ---
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap