7 entry daha
  • üretimi durmadan önce bir şişesini alanlar ne güzel insanlardır, halen elinde bulunduranlar ne şanslı kadınlardır. :d ben de onlardan biriyim.

    taa 2012 yılında üretilmiş bir şişesi elime geçti. ne mutlu bana. :) zaten bendeki şişesinden sonra üretimi durmuş. ayrıca bu envy serisinin erkeği de kadını da bence çok güzelken gucci ağzına sçtı. hepsini durdurdu sanırım.

    bu parfüm pembiş dar uzun dikdörtgen prizma bir şişe. meyvemsi ama yanında pembe çiçekler mis gibi kokuyor. azıcık gül de var. tatlı desem tam tatlı değil. meyve desem tam meyveli değil. kışın sönük kalan ama tam baharlara yakışan koku. bendeki hali son derece doğal kokan, son derece kadınsı, hatta şehvetli bulunan bir parfüm. tam anlamıyla şık giyinen genç kadın kokusu. ergenlere bile rahat gideri var. tabi yancı bitti kül oldu.

    açıklanan notalarında çok şey var ama baskın olanı pembe çiçekler, bir kaç meyve ve gül. diğerleri dengeleyici bence. kalıcılık da yayılım da ortalama ama kalitesi çok güzel. sentetik değil doğal kokuyor.

    gucci markası envy me kokusu üzerine envy me 2 adında bir parfüm daha sürdü ama onun bu kokuyla alakası yok. o bariz pudralı gibi kokan, menekşe temalı bir kokuydu. o da fena değildi ama bununla ismi ve şişe tasarımı dışında alakası yoktu.

    erkek versiyonu ise evde var ve gerçekten başyapıt denebilecek kalitede iken onu da piç gibi bırakmışlar. kokusu günümüz parfümlerine pek uymasa da içeriği çok kaliteli.

    envy serisinin her türlü üretimi durduğu için kimseye tavsiyelerim olmayacak. adında envy geçen bir şey elinizde varsa gözünüz gibi bakın.

    koku kalitesi olarak bu parfümü gerçekten beğeniyorum ama sırf üretimi durdu diye kör alışla bu seriye binlerce lira vermeyin. o kadar da başyapıt değil.
hesabın var mı? giriş yap