2 entry daha
  • pikachu: ash'in kadim dostu, poketopuna girmeyi, ve ruhunu kaybetmemek için evrim geçirmeyi reddeden yıldırım pokémonu. evrimde bir üst levelı olan gary'nin raichu'sunu bir savaşta tokatlamasıyla nirvanaya ulaşmıştır.

    bulbasaur: delikanlı pokémon, boyundan büyük rakiplere karşı bile ash kendisini öne sürdüğünde görevini en iyi şekilde yapar. tam bir görev adamıdır. bu da evrim geçirmeyi, venusaur'un yönettiği toplu ayine katılmayarak reddetmişti.

    squirtle: tam bir serseri pokémon. zaten ash'in ekibe de üçlü turtle çetesinden ayrılarak katılmıştır. alanında (su) ustadır, rakip tanımaz.

    butterfree: evrim basamaklarını hızlıca tırmanıp ardından da gerçek aşkı bulan böcek pokémon. ash'in de rızasını alarak ekipten erken ayrılmıştır. ancak ayrılana kadar görev aldığı kısımda işe yarar olduğunu defalarca kanıtlamıştır.

    pidgeotto: her poketopundan çıktığında "picooo" diye tiz bir sesle haykırsa da ash'e çoğu savaşta hava üstünlüğü kazandırmıştır. sadık ve güçlü bir pokémondur.

    charmender: ash tarafından ölmek üzereyken kurtarılan acıların çocuğu iken, ergenliğe charmeleon olarak girip akabinde charizard olarak yetişkinliğe adım atmasıyla ash'e kafa tutmaya başlamıştır. ash'i herhalde en çok uğraştıran pokémonların başında gelir. magmar tarafından tokatlanayazarken aklı başına gelmiş ve takım oyuncusu olmaya göz kırpmıştır.

    not: işbu bilgiler başlık görüldüğü andan itibaren takribi beş dakika içinde yazılmıştır. internetten arama değil öz bilgidir. çünkü doksanlar çocuğu olmak bunu gerektirir.

    gotta catch 'em all!

    edit: fusion2dx adlı yazara teşekkürler. raichu, gary' nin değil gym lideri lt.surge'ünmüş, ve squirtle'ın çetesi üçlü değil beşli imiş.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap