1071 entry daha
  • demokrasi tarihi darbe ve muhtıralarla dolu olan bir ülkede, en yakın darbe girişiminin üzerinden daha 5 sene bile geçmemişken tamamı askerlerden (emekli amiral) oluşan 104 kişi hükümet şöyle yaparsa çok kötü olur diye yumuşak da olsa asker ağzıyla yazılmış bir bildiri hazırlayıp, onu da geceyarısı yayınlarsa bunun adı zevzekliktir. bu konuda en iyi tepkiyi o açıdan meral akşener verdi, ağzına sağlık.

    imzası olanlardan kimsenin darbe niyeti ve kabiliyeti olmadığı açık. zaten bu kadar siyasal anlamda vizyonsuz insan isteseler de beceremezler. yapmak istediklerinin tam tersine hizmet ettiler. bu haliyle tek yaptıkları hiç olmayacak bir darbe ihtimalini altın tabak içinde hükümete sunarak siyasi malzeme vermek, ki şu an bu malzeme tepe tepe kullanılıyor haklı olarak. ayrıca eleştirdikleri konularda da hükümete ciddi bir hareket kabiliyeti sağladılar.

    derdiniz kamuoyuna ulaşmak ise neden böyle saçma, çağdışı ve türkiye için gayet muhtıraları anımsatan bir yöntem tercih ediyorsunuz? eyt'liler kadar bile vizyonunuz yok mu gerçekten?
65 entry daha
hesabın var mı? giriş yap