3774 entry daha
  • normalde futbola ajax altyapısında başlamış. ama orada devam etmemiş. az alkmar’a geçmiş. muhtemelen gelecek vaadeden genç kontenjanından 22 yaşındayken 3,5 milyon euro gibi hayli de yüklü bir bonservis ile psv ye geçmiş. enteresan kısım ise 25yaşına geldiğinde dinamo kiev’e 9 milyon euro’luk bir bir kontrat yapması olmuş. demek ki iyi oyuncuymuş. bundan daha enteresan kısmı ise şu ki 27 yaşında premier lig’e sunderland’a 11,4 milyon euro’luk bir kontrat yapması olmuş. ertesi sene fenerbahçe’ye kiralanmış. hatta hatırlıyorum fenerliler de bu adamı severdi. sonra sunderland’a geri dönmüş.
    bütün bu olanlardan daha enteresan daha elim ve vahim olmak üzere 30 yaşında iken beşiktaş ile kesin satın alma şartı ile yaklaşık 5,5 milyon euro’ya bir kontrat daha yapmış. yıllık maaşı ortalama 2 milyon euro.

    ben bu oyuncunun tek yumurta ikizi olabileceğini dahi düşünüyorum. fenerbahçe’ye kadar olan lens ile beşiktaş ve sonrası lens aynı kişi mi? şimdi izlediğimiz lens’in hal hareket ve davranışları, el ayak koordinasyonu hepsi farklı. sanki futbolcu değil gibi.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap