5991 entry daha
  • keriz olup silkelenmeye yer arayanların ağladıkları borsadır. adamki kafaya bak, ülkede yıllık %2 reel faiz var ama borsaya bugün para koyup bir hafta sonra ikiye katlamak isteyenden geçilmiyor ortalık.

    -halka arzın ne demek olduğunu bilmeden önüne gelen şirket payını alayım, şirket değeri 5 katına çıksın satayım. bu kadar mı kötü değerlediler de sen 10 liralık kağıdın 50 lira olmasını bekliyorsun? çakal kim acaba

    -twitterdan, telegramdan gördüğüm tüyolara göre çöp şirketlerin hisselerini alayım, zarar edersem ağlarım ama. gidip pöip ve yakın izleme pazarlarındaki payların 3 aylık grafiklerine bakın. ky'nin rasyonel seçimlerini göreceksiniz. sorsanız pöip ne diyecek adamlar bu kağıtları uçurdu.

    -kendimce hurafeler uydurup spekülatif beklentiye gireyim. bedelli/bedelsiz olacak, kap geldi, zırt geldi yürüyelim arkadaşlar. bundan iki sene önce bedelli olunca millet kaçardı cebimden para çıkacak diye şimdi batık şirketlerin borç ödeyeceğiz açıklamasıyla yaptıkları bedellilere talep yağıyor. sen her hıyarım var diyene tuzla koşarsan çok ağlarsın.

    ülkenin en değerli, temettü ödeyen şirketlerinin yüzüne bakmayıp kotta kalacağı dahi meçhul payları alıp ağlamayın. kaybetmeye tahammülü olmayan gidip devlet tahvili alsın, burası borsa.
23169 entry daha
hesabın var mı? giriş yap