43756 entry daha
  • daha önceki yazımda aslında son 3 maç demiştim rize-hatay-galatasaray maçları için. gerçekten de bugün geldiğimiz noktada rize maçını kazandık ve fener alanya'da iki puan bıraktı. hala aynı düşünüyorum, son iki maç kaldı direk kazanılacak. tabi önce hatay.

    hatay'dan önce rize maçından bahsetmeliyim. rize maçında da herkesin en az bahsettiği isimden başlayacağım: dorukhan

    gerçek bir profesyonel gibi gerçek bir karakter ortaya koyarak harika bir mücadele ve oyun gösterdi. sene içinde kontratı ile ilgili bir sürü olumsuz konuşmaya rağmen kendini bırakmadı ve işine tutundu. muhtemelen seneye bizimle olmayacak, rize maçındaki karakterini gördükten sonra keşke bizimle kalsaydı diyorum. gidecekse de umarım kendisi için en hayırlı yere gider. nereye giderse gitsin hep beşiktaşlı karakteriyle anacağım. aferin sana güzel çocuk !

    rize maçında herkes (artisti saymıyorum) karakterini ve mücadelesi ortaya koydu, şampiyon gibi oynadı. böyle devam edeceklerine eminim hatay maçında da.

    gelelim hatay maçına. alanya ne kadar tehlikeliyse belki hatay onlardan da bir tık tehlikeli takım, özellikle gol ayaklarının becerisinde. sergen hoca enteresan bir çıkış yaptı direk hatay teknik direktörünü hedefleyerek. ben de ilk anda tepkimi gösterdim, beşiktaşlılık geleneklerinde pek olan şeyler değil bunlar. çünkü böyle çıkışlar genelde hep bize ters tepki olarak geri döndü bu güne kadar. keskin sirke küpüne zarar verdi.

    fakat bugün geldiğim noktada “acaba” diyorum. sergen hocanın bu çıkışı taktik yönlü rakibi baskılamak olabilir mi ? acaba ortaya bir iddia koyup deyim yerindeyse gaza getirip taktik anlayışlarını sekteye uğratmaya yönelik olabilir mi ? bir sonraki hafta galatasaray derbisi olmasından mütevellit kendi takımı dahil bütün camiayı hatay maçına konsantre etmeye yönelik olabilir mi ? zira bu haftalarda en önemli konu maçlara tek tek konsantre olabilmek. kimse galatasaray maçı konuşmayacak herkes hatay maçını bekliyor şimdi.

    bir de böyle düşünün derim.
12511 entry daha
hesabın var mı? giriş yap