1043 entry daha
  • bir sene oldu buraya yerleşeli, tabii ki eğer başka bir avrupa ülkesi sizi hemen alıyorsa burası tercih edilmez ama burda da öyle bahsedildiği gibi berbat , aman allahım çomar dolu hergün yabancıları bıçaklıyolar gibi bir ortam yok.
    biz türkiye'de görece iyi kazanan, iyi yaşayan, kira ödemeyen, her yıl birkaç kere yurtdışı tatili yapan tiplerdik, buraya da aman allahım hemen polonya'ya gidelim diye gelmedik.eşimin türkiye'de çalıştığı şirket polonya fabrikasında uygun pozisyon açtı ve eşime gider misin dediler, o da kabul etti. ben zaten ıt'de çalışıyorum hemen iş buldum.
    ama yaşam standartımız arttı diyebilirim, örnek vermek gerekirse bir senedir para biriktirmeye çalışmadığımız halde geçen ay nakit olarak hemen gidip beğenip beş dakikada araba aldık, şimdi de ev mi alsak acaba lan diye düşünmeye başladık.
    kira ödememize , rahat rahat yiyip içip gezmemize ragmen üstünde durmadığımız halde para biriktiriyoruz.
    bunun dışında burda sosyal yaşam, gece hayatı , günlük yaşam oldukca güzel ve rahat, çalışma saatleri kısa ve çalışma ortamı güzel,arkadaş edinmek kolay, insanlar sıcakkanlı, şu ana kadar herhangi bir ırkcılığa maruz kalmadık ama yaşadığımız şehirle de alakalı olabilir tabii.
    yani bir hollanda değil tabii ama yaşam standartlarının türkiye'den iyi olduğu kesin.
637 entry daha
hesabın var mı? giriş yap