1 entry daha
  • işci sınıfının kötü kavramlar arasında yer aldığını,robotların gelmesiyle birlikte medeniyet çizgisine yaklaşacağımızı,düşündüren cümle.

    insanların hayattan aldıkları farklı lezzetler var.kimileri marangoz olmak için yetenekli,kimileri genetik araştırmalar konusunda.mevcut öğrenci seçme sistemi ile ortalama, her şeyi yapmaya muktedir,kendini tanımayan nesiller yetiştiren sistemin,bilim kurgu ile hayallerini makro topluma taşımasını gözümüzde bu şekilde canlandırabiliriz.

    robotlar olsun hayat kolaylaşsın amenna,o zaman cyber punk da işin içine karışırsa robotlar da vay efendim siz bizi kullandınız diyerek,kendi içinde evrimleşmeye çalışırlarsa,o zaman darwin haklı mı olacak?

    bilim kurgunun lezzeti de burda sanırım insanların sınır tanımaz hayallerini, gelecekte bir nebze olsun gerçeğe dönüştürmek adına, sürekli umut salgılıyor beyinlerimize.mad max dünyasında kimse yaşamak istemez ama eğer bu dünya makro bakış açısı ile yapılandırılmış bir dünyaysa evet,işçi sınıfı yok olsun,robotlar köpeğimiz olsun...

    (bkz: ms 2150)
219 entry daha
hesabın var mı? giriş yap