1585 entry daha
  • yahu adam islamcıları, tarikatçıları, fetö’yü ya da mafyayı sevmiyor, sadece gazetecilik mesleğinin gereği olarak objektif bir şekilde olan biteni anlatıyor. bu duruşu, ayrıca, olaylara objektif yaklaşmayı gerektiren solcu kişiliği ile de son derece uyumludur. birilerine küfürler edip sayıp dökse belki sosyal medyada daha popüler olur, ama olayların, olguların ve süreçlerin perde arkası da aydınlatılmadan kalmış olur.

    birisinin neci olduğunu anlamak için, söylediklerinden çok, hayattaki tercihlerine, düşünüp savundukları için nelerden vaz geçtiğine ve ödediği bedellere bakın. nasıl birisi olduğunu hemen anlarsınız. gerisi sadece boş laftır, kifayetsiz muhterislerin cahilce gevelemelerinden ibarettir.

    insanın savundukları için, kendisiyle tutarlı olmak için gözünü bile kırpmadan bedel ödemesi kolay değildir, herkes yapamaz. şundan korktu, bundan çekindi diyen gerizekalıların, hayattaki tercihleri için hangi kavgalara girdiğini, hangi işkencelere katlandığını, maddi ve manevi ne bedel ödediklerini görmek isterdim.
1687 entry daha
hesabın var mı? giriş yap