17 entry daha
  • (bkz: #123754580)
    deniz akkaya' dan cekecegi var. olaylara kayitsiz kalamayan deniz akkaya, bugun saat 19.00' da 26. sokak fırın&cafe onunde hayvanseverler ile birlikte eylem duzenleyecek... kendisi o kadar korkmus ki bahcesehir' de her gece rutinlesen silah seslerini bahane ederek "kapimiza gelip silah sesleriyle bizi korkuttular" demis. ayrica eyleme gelecekleri korkutmak icin "bakan cagiracagim" demis. hangi bakan senin arkanda durur? bunu 3 yavru kediyi parcalamadan once dusunmeliydin.

    olaylarin detaylari, kamuoyu ile paylasildikca anladik ki anne kediyi karisindan uzaklastirmasina ragmen yine de kurekle vurmus ve yavrularini parcalamis. sonra eve cikmis ama tekrar kurekle asagiya unip anne kedi ile kalan son isini halletmek istemis. bunlari yaparken de cevresindeki butun kedileri oldurecegini tehdit ederek beyan etmis.

    bir de utanmadan esinin yedigi tirmiklari paylasmis whatsapp gruplarindan birinde. hicbiri derin yara olmamakla birlikte basit tirmiklardir. acikcasi ben utanirdim paylasmaya. adamin derdinin zaten bu olaydan oncesine dayandigi artik bilinen bir gercek... en basindan beri sokak kedisi beslenmesine karsiymis ve besleyenleri tehdit ediyormus. kendisi de bir kopek sahibi olmasina ragmen yan komsusunun havlayan kopeginden rahatsiz olup kafasina elma ve sogan atmislar. karisiyla birlikte bagirip tehdit etmisler. bunun gibi anlatilan pek cok olay var maalesef. komsularina sabir diliyorum.

    anne kedi ve yavrularini besleyen komsunun 3 aylik bebegini de kastederek "gerekirse onu da kurekle parcalarim" demis ve komsusu dava acmis. ayrica kaynanasi calisanlarina "beceriksiz, gerizekali..." diye hitap edermis sinirlendiginde. son olaylar icin ise "amma abarttilar" diyormus. sanirim ailecek sorunlular ve birbirlerini bulmuslar. ha unutmadan hayvanseverler icin "g.tleri yiyorsa yuzume konussunlar" demeyi de ihmal etmemis.

    edit : diger detaylari deniz akkaya' nin instagram sayfasindan ve pashathepug isimli instagram hesabindan takip edebilirsiniz. ayrica (bkz: #123604541) (bkz: #123703215)

    unutmadan bu adamin asil gelir kaynagi cafemarkt isimli sirkettir.

    edit 2 : anne kedi klinikten ciktigi gibi sahiplendirilmis. "keditahin" diye instagram hesabi acildi adina... kedi o kadar sakin ve uysal ki arabadayken kafesinden cikarilmasina ragmen hic taskinlik yapmiyor. ben, karisinin kopegi bilerek kedilerin uzerine saldigini dusunmeye basladim.
155 entry daha
hesabın var mı? giriş yap