8 entry daha
  • buradaki birçok eleştirinin aksine ben beğendim filmi. il divin codino'nun asıl hedefi, roberto baggio'nun 17 temmuz 1994 brezilya italya maçı'nda kupanın kaybedilmesinde önemli rol olan kaçırdığı penaltı üzerinden milli takım kariyeri hakkında bir yapım ortaya çıkarmakmış ve bu konuda da büyük ölçüde başarılı olunmuş.

    bence esas eleştirilmesi gereken roberto baggio'nun o penaltıyı kaçırdıktan sonra euro 96'da italya'nın gruplardan çıkamaması, fransa 98'in çeyrek finallerinde yine penaltılarla kupaya veda etmesi ve euro 2000 için son dakikada kadro dışı bırakılması da ele alınmalıydı. yani filmi 1 buçuk saat yerine yarım saat daha eklenerek bu hadiseler de gösterilmeliydi derim.

    yoksa il divin codino gayet roberto baggio'nun yeşil sahanın arka planında yaşadığı sakatlıklarla olan mücadelesini, kişisel gelişimini etkileyen inançları ile aile yaşantısını ve hırslı kişiliğini çok iyi şekilde yansıtmış. ayrıca milli takım odaklı bu yapımda kendisinin kulüp kariyerine fazla eğilinmemesi de beni rahatsız etmedi, çünkü amaç o değil.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap