105 entry daha
  • ilgisi var mı emin olmamakla birlikte, roaccutane tedavim sonrasında başıma musallat olan alerji. kurtulabilmek için biorezonans(almanların bulduğu über saçmalık) zımbırtısına bile katlandım, hala her yaz başbaşayız. güneş kremini salla pati süreyim, hemen gülücük saça saça yayılmaya başlıyorlar. özellikle eklem yerlerinde (bileklerde, boynunda, dirsek içlerinde) daha etkinler. lupus muyum acaba diye bayağı bir işkillenmiştim bundan ötürü. hatta antikor testi bile yaptırdım. pozitif de çıktım ayrıca, ama ileri tetkiklerde olmadığım
    sonucuna vardı doktor. hala içten içe şüphelendiğim bir konu.

    bu zıkkımla uğraşmamanın en kısa yolu ise korunmak: 50 faktör güneş kremini görünen tüm yüzeylere düzgünce yedirmek. ama güneşten korundukça, güneşe hassasiyet daha da bir artıyor gibi geliyor bana. geçtiğimiz yaz, boynuma krem sürmesem bile alerji olmazken, bu yaz bırakın boyun bölgesini kulağımın üstünde bile (evet bir kulağım kalmıştı) alerji oluştu. infj olduğum için zaten evcil bir insanım, krem ritüelinden dolayı iyice bir eve bağlandım. markete gitmek bile bir mesele yazları.

    oldu da iyi korunmanıza rağmen alerjileriniz başladı, alerji oluşan bölgelere soğuk pres uygulamayı deneyebilirsiniz. hiçbir krem, ilaç bana bundan daha iyi gelmiyor. düzenli soğuk duş da alabilirsiniz, bunun da faydasını çok gördüm.

    ilerleyen tıbbın alerji gibi dandik bir konuya çözüm sağlayamıyor oluşu, nedenini bulamaması bana inanılmaz absürd geliyor. evet ölümcül değil ama hayat kalitesini cidden düşüren bir hastalık bu. güneş alerjisinin tek olumlu tarafı, üşengeçlik yapıp, güneşten korunmama gibi bir alternatifinizin olmaması. üç dört dakika ayırıp bir krem sürmemeniz günlerce ateşli kaşıntı çekmenize neden oluyor çünkü.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap