6236 entry daha
  • 17 haziran itibariyle 1 eylül'e kadar sürecek shadow ho-oh'u rocket boss giovanni'den kurtaracağımızı açıklayan oyun.

    bunu eski topraklar zaten bilir de yeni oyuncular için bir noluyoruz yav olabilir. olmasın. special research olacak, yani özel araştırma. today view denilen, görevlere ulaştığımız bölümde olacak. bu özel araştırmayı tamamlayıp rocket boss giovanni'yi bulmak için bir super rocket radar kazanacaksınız.

    bu super rocket radar'la giovanni'yi bulup döveceksiniz ki lead olarak yani başlangıç pokemonu her zaman persian kullanır bu deve. sıkı bir fighting poke yapın derim zira yıpratır. şu şartlarda en iyi seçenek machamp gibi duruyor.

    arkasından eğer bir değişiklik olmazsa, kangaskhan/nidoking/garchomp üçlüsünden biri gelir. kangaskhan'ın da dayakçısı fightingdir. nidoking için water en iyi seçenektir. garchomp'u da azman bir ice ile pataklamak mümkündür.

    son olarak da pezevengin elinden gidip alacağımız ho-oh gelecek ki kendisi fire/flying bir pokemon, legendary. hani ash'in ilk bölümde gördüğü guş var ya hah işte o. bunu rock type bir pokemon ile evire çevire dövebilirsiniz. çünkü double weaknessı var rocka karşı. shiny gelme ihtimali da var tabii. shadow ve shiny bir pokemon çöldeki bir vaha gibidir. değerlidir. hele bir de bu pokemon legendary ise daha değerlidir. ha ho-oh bize battleda muazzam bir fayda sağlamaz ama hiç yoktan da iyidir.

    giovanni ile dövüşürken gurur yapmayın. dayak yememeye çalışın, dayak yerseniz elinizden en yüksek cpli pokemonu alır. şaka şaka almaz. o kim köpek lan? dayak yerseniz rocket radarınız durduğu sürece tekrar tekrar dövüşebilirsiniz giovanni'yle. ben bunu dövemedim, elimden kaçırdım diye hayıflanmayın. öptüm, iyi oyunlar.

    edit: aldığım bir kaç mesaj üzerine ekleme yapayım. shadow, shiny bir de legendary olmaz diyorlar. inanmayın bunlara, var. ben bizzat hanke'yle konuştum. bana available abi dedi. hanke kim amk diyecekler için; hanke, john hanke. ceo olan.

    edit 2: aldığım daha fazla mesaj üzerine artık düzeltme yapayım, zira yıldım. evet, shadow legendary pokemonlarda shiny şu an için yok. bunu bilerek yazdım zaten bu entriyi. neden bunu yazdım? başlık altında öyle özgüvenli sallama bilgiler, tavsiyeler ve ipuçları var ki. çoğunda ulan öyle değil ki o diyorum. mesaj atıp, doğrusu şu diyorum. sonra ulan derdimi seveyim de diyorum kendime. bunu bilerek yazdım bakalım ne tepki alacağım diye. sağolsunlar mesaj atıp doğrusu şu lan diyen büssürü suser oldu. demek ki tek ben değilmişim. * neyse yok dostlar shiny. kesin bilgi.
2055 entry daha
hesabın var mı? giriş yap