25 entry daha
  • dişil enerjinin ne olduğu hakkında zerre fikri olmayan yazar önermesi.
    üstelik telkinle, dayatmayla bilmem neyle eşcinsel olunabileceğini de sanıyor sanırım. feminizmi adeta erkeklere erkek oldukları için özür diletme hareketi gibi yansıtmaya çalışsanız da cık. olmuyor. o işler öyle değil.
    dişil enerji dediğiniz yavaş yavaş denge bulmaya başladığı için bir şeyler hissedip yanlış yorumluyorsunuz o kadar. çoğu insan denk olmayı aynı olmak ile karıştırıyor. feminizm, yıllarca arka plana ittirilmiş kadınların, nasıl mutlu hissediyorlarsa öyle yaşamasını sağlıyor. mesela; erkek egemenliğin altında mutlu olan kadınlar da var, tamamen kendine ait olmak isteyen kadınlar da var vs. ancak siz birinci grubu güzelleyip yüceltirken ve bunu da çoğu zaman sırf egonuz için yaparken, ikinci grupta olanları değersizleştirme ile adına feminist diyerek mis gibi ikiyüzlülük yapıyorsunuz.
    feminizm; her tipteki, her huydaki, her özellikteki insana saygı duyup, değersizleştirmemeyi kafanıza vura vura sokacak üzgünüm. siz değil, sizden sonraki nesil bunun için teşekkür etmekle kalmayıp, bizlerin şu an yaşadığı cehennemi hayal etmek istemeyecekler.

    e: imla
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap