1059 entry daha
  • vallahi her bokun ilacı ben olmak istemiyorum bu sözlükte ama bekliyorum bekliyorum bir allahın kulu sabredip gerçekleri anlatmaya yanaşmıyor. bu covid 19 hepimizin başına bela olduğundan beri dünyanın komplo teorisi bağımlısı ülkelerinde bir anti-bill gates propagandası patladı.

    bill inanları aşılarla kısırlaştıracak.
    bill aşılara çip koyacak.
    bill trakyadan arsa kapatıyor.

    bunlar o kadar saçma iddialar ki aklı başında olanlar cevap vermeye gerek görmüyor, hayatını anlamlı kılmak için bir amaca ihtiyaç duyan mallar da tuzlukla üzerine atlıyor. zaten büyük yalanların güzelliği budur. iki kesimin arasından tespit edilemeden geçerler.

    bill'in insanları aşılarla kısırlaştıracağı iddiasının en büyük kanıtı ted için yaptığı sunum. yani iddiaya göre bill dünya nüfusu artışını %10 - 15 arası azaltmak gibi şeytani bir plan yapıyor ve bunu ted konuşmasında insanlığa duyuruyor.

    peki ne diyor konuşmasında;

    co2=p*s*e*c
    co2 (karbondioksit)
    p (insan nüfusu)
    s (her insana sunulan hizmetler)
    e (her hizmetin ihtiyaç duyduğu enerji)
    c (enerji üretimi için birim başına salınan karbondioksit)

    bu formüle göre diyor eğer dünyadaki karbon salınımını azaltacaksak, değişkenlerden bazılarını sıfıra yakınlaştırmak zorundayız. dünyada diyor 6.8 milyar insan var ve bu yakın gelecekte 9 milyara kadar çıkacak gibi duruyor. eğer aşılar konusunda, sağlık hizmetlerinde ve üreme ile ilişkili verdiğimiz hizmetlerde çok iyi ilerleme kaydedersek bu nüfus artışını %10 - 15 azaltabiliriz. ancak yine de 1.3 milyar kişilik bir artış öngörüyoruz.

    burada konuşmanın bağlamından çok net anlaşılıyor ki adam yaşam standartlarını artırırsak insanlar daha az çocuk yapma eğiliminde olur ve böylece dünyada nüfus artış hızı azalır diyor. bu sayede de karbon salınımını azaltabiliriz diyor. zaten bunu ilk kez burada da söylemiyor. kendi bulduğu bir mesele de değil. dünyada yaşam standartı arttıkça, şehir yaşamına geçildikçe insanlar daha az çocuk yapma eğiliminde oluyor. çiftçilik yapan insanlar çocukların iş gücü olduğunu bildiğinden daha çok çocuk yapıyorlar.

    dr. shanna swan meselesi var bir de bu noktada değinilmesi gereken. neymiş bill, shanna ile birlikte ftalat kullanarak insanları kısırlaştıracakmış. yahu madem bu noktaya kadar geldiniz bir baksaydınız bu insan neler yazmış makalelerinde diye. kadın tüm hayatını plastiklerde bulunan ftalat insanları kısırlaştırıyor demek için adamış ama herhangi bir biçimde bunu bilimsel yöntemle kanıtlayamamış. bilim camiası içinde bile kendisini ciddiye alan yok. kaldı ki kadının amacı insanları kısırlaştırmak değil, kısırlığa neden olduğunu düşündüğü bu kimyasalın kullanılmaması için farkındalık yaratmak.

    bill melektir insanlık için bir ödüldür demiyorum farkındaysanız. bill de her vahşi kapitalist gibi dünyayı ürünüyle domine etmek için çalışmış bir adamdır. ancak ciddi bir komplo teorisi kuracaksanız şu an elinizde olanlarla bunu yapmak mümkün değil. tüm hayatını takip ettiğinizde adamın gayet aydın kafası çalışan biri olduğunu açıkça görüyoruz. bu adam bir halt yiyecekse size aşı yapacağız ve kısırlaşacaksınız diyerek yapmaz.

    hele hele size aşı yapacağız içinde çip olacak seviyesinde hiç yapmaz. bu ikinci iddia için uzun uzun yazmaya bile eriniyorum açıkçası. bir çip düşünün şırınga iğnesinin içinden geçebilecek kadar küçük ama yapması gerekenleri yapabilecek enerjiyi ya yanında taşıyabiliyor ya üretebiliyor, dışarıyla iletişim kurabiliyor, tespit edilemiyor.

    bu tek başına dünyadaki tüm parayı, pazarlama bile yapmadan, toplayabilecek kadar büyük bir teknolojik devrim ama şeytani amaçlarla kullanılmak için piyasadan saklanıyor. ben işim gereği rfid ve uhf tag teknolojilerine vakıfım ve inanın itibar edin bu anlattığıma yakın bir teknolojinin hayaline bile çok uzağız şu anda. o şırınga iğnesinden geçecek ve kendi kendine yetecek enerjiyi bir biçimde yanında taşıyabilecek çipi üreten adama silikon vadisinde taparlar. şu an tek işlevi hayvanları işaretlemek ve takip etmek olan uydu bağlantılı cihazlara binlerce dolar verip beyzbol topu boyutunda bir ürün alıyorsunuz. bu da teknolojinin son noktası.

    bu iddialar arasında en inanılır olanı ise trakya'dan arazi alıyor kısmı.

    zira oraların altında hep anti-madde kaynakları var.
    2023 yılına kadar çıkartmamız yasak.
    lozan'ın gizli maddelerinin geçerlilik süresi bitmeden üzerine çöküyor bill.

    aynen böyle oluyor.
403 entry daha
hesabın var mı? giriş yap