1 entry daha
  • an itibariyle günümün ne kadar eğlenceli geçtiğini bana hissettiren, eğlenceli ve bir o kadar da komik, sürükleyici
    "oyun içinde oyun" ...

    oyunda oyuncuların profesyonelliği sahneyi o kadar diri tutuyor ki seyirci bir dakika olsun boş kalmıyor. oyuncu tayfasının, yapımcı müsveddelerinin, oyunlar aleminde dönen çarkın arka planınıyla bir de güzel dalgasını geçiyor ki gay yönetmen rolündeki bekir aksoya ve tam anlamıyla kolpa "pezevenk" yapımcı rolündeki hazım körmükçüye imrenerek bakıyor insan.

    selçuk yöntemve tilbe saran zaten şapka çıkarılası bir profesyonellik. eskiden birbirini çok sevmiş fakat halihazırda birbirinden nefret eden ama bir oyunda tekrar biraraya gelen iki manyak aşığı en nevrotik ve sarkastik haliyle canlandırmışlar. bir dakika olsun dağılmayan ilgiyi toplamak için biçilmiş kaftan ikisi de.

    oyunu çekip çeviren dört kişi de herbiri tek tek rolünün hakkını veren değerli oyuncular. dizilerde görmeye alışkın olduğumuzdan olsa gerek bekir aksoy ve hazım körmükçünün performansının bu kadar iyi olacağını hiç beklemezdik. öyleyse dizilerde harcanan yeteneklerin de farkındayız artık.

    bir de oyunda edilen küfürlere gelince. kimi tam yerinde insanı koltugundan fırlatacak derecede komik; kimiyse belki fazlalığından yakınılabilir. ne de olsa çok estetik durmuyor fakat gerçekçilik yaratması açısından bakıldığında hugo martial gibi bir adamdan çok da edebi konuşmasını bekleyemeyiz elbette.

    tiyatrodan keyf almak isteyenlere birebir bir oyun koca bir aşk çığlığı.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap