7078 entry daha
  • uğur dündar muhabbetini (henüz) bilmiyorum ama ismail saymaz'a gıcığı ismail saymaz'ın sputnik'te, akif beki ve yavuz oğhan'la beraber söylemesi bizden'de bilmem kaç bin liraya satılan atatürk kitabıyla ağır maytap geçmesiyle başlar. dalga geçtikleri kitabın içeriği filan değil, kitabın 1981 adet basılıp, daha çıkmadan misli fiyatına karaborsaya filan düşmesi, sınırlı basım kitabın bir nüshasının kırmızı kedi'de "cam fanusta" ziyarete açılmasıydı. programda konuyu ata sevgisinin dibine kadar istismarı olarak değerlendirdiler ve bence haklıydılar. yayın devam ederken yılmaz özdil ismail saymaz'a "öyle değil ismail'cim" diye mesaj atmıştı, ismail saymaz da mesajı yayında okumuştu. sonra maytap kaldığı yerden devam etmişti. daha sonra yılmaz özdil kendi gazetesinde bile vaktiyle akp'de bilmem ne yapmış biriyle biriyle (akif beki) bir olup atatürk'ü anlatma çabasıyla alay eden birinin çalıştığını filan söyledi mi yazdı mı ne etti.

    abdülhamid'in hatıratı diye palavra, evet kitap düpedüz palavradır, bi kitabı kaynakçaya koyduğunu gördüğümde ben de ağır maytap geçmiştim. sen bu kadar iddialı kitap yaz, kaynak diye koyduğun kitabın uyduruk olduğundan bihaber ol. kullandığı kaynak palavra olunca ben yazdığı kitabın nesini nasıl ciddiye alayım?

    bi de memleketin atatürkçülük ruhsatı tedarikçisi gibi davranmasından hiç hoşlanmıyorum. sadece onun onayladıkları ata'yı sevebilir gibi davranıyor sürekli.
981 entry daha
hesabın var mı? giriş yap