4 entry daha
  • kitchen confidential gibi bir eseri dunyaya kazandiran on numara bir insan oldugu gibi no reservations adli sahane bir tv programi vardir anthony bourdainin; programinda tum dunyayi dolasarak, dunya lezzetlerini tadan amerikali bir asci kendisi. yani bu formatta yuzlerce program daha onceden yapilmadi mi, derseniz, yapildi elbette, ama kendisinin sihri tanidigi insanlarda. es dost yardimiyla buldugu acayip saglam insanlarla saglam yerlere gidip guzel seyleri denemesi ve kisiligi programini birakin izlenilir, sahane yapan.

    bunun disinda insanlari takmadan ona buna laf eder. food networkteki berbat programlarin berbat ascilarini hic acimadan elestirir, dunyanin en sagliksiz en damar tikayici en berbat seylerini "evet siz de yapabilirsiniz"ciligi kullanarak yaymaya calismalarina inanilmaz karsi cikar. zaten emerile "ewok" dedigi gun kalbimde kendisine camekanli bir yer actim.

    sanirim kendi kisiligini en guzel gorebileceginiz yer "no reservations" in lubnan bolumudur. tam programi cektikleri sirada 2006 lubnan bombalamalari gerceklesince, hele de havaalaninin bombalanmasindan sonra yuzundeki rahatsizlik ama birsey yapamamanin verdigi huzursuzluk cok rahat gozlemlenirken, kendisi sigindigi otelde sogan keserek/yemek yaparak huzur bulmaya calisir.

    arada bir top chefte konuk juri uyeligi/karizma yapar. e o kadar da olsun canim.
526 entry daha
hesabın var mı? giriş yap