5400 entry daha
  • beklenildiği gibi yaver berkay, ayşe ve poyraz potasında elenerek yarışmaya veda etti.

    zaten berkay aleyna kalaycıoğlu'nu aday gösterdiği gün elenmişti. bu çok büyük bir hataydı. ki acun bile bu yüzden elendin dedi resmen. zaten bu berkay'dan adam olmaz. poyraz ile ayşe seni çiğ çiğ yediler bu hâlâ veda ederken sarmaş dolaş olup duygusal anlar yaşıyor. utanmasa bir de teşekkür edecek beni ne güzel elediniz diye! *

    vallaha berkay gibi 1 kere eleneceğime, aleyna çalışkan gibi 10 kere elenirim daha iyi. evet aleyna çalışkan da aleyna kalaycıoğlu ile çok yakındı. hatta gölgesindeydi diyebiliriz. ama kızın yine de bir duruşu vardı. dora, reşat ve hanzade'ye karşı çatır çatır kendini ifade ediyordu. berkay ise dostum dediği kişiler tarafından kellesi alınmasına rağmen sesi çıkmıyor! şimdi yaver berkay'ın son bir görevi kaldı. survivor panorama'ya çıkıp favorim poyraz diyecek. gönlüm poyraz'ın şampiyon olmasını istiyor diyecek. ve yaverlik görevini tamamlayacak.

    gerçekten bu survivor'da karakter olarak ay gibi parlayan bir aleyna kalaycıoğlu var. düşünüyorum da, olayların bu kadar içinde olup da bu kadar az hata yapan bir yarışmacı hatırlamıyorum. 6 aydır tüm zorluklara rağmen dimdik ayakta kaldı. bana göre bu senenin kazananı aleyna kalaycıoğlu'dur. senciyiz güzel kız!
427 entry daha
hesabın var mı? giriş yap