8781 entry daha
  • görsel

    israil'den gelen haberler genetik aşı terapisi taraftarlarını üzecek yönde. her yaş grubu için aşı olma oranı ve hasta olanlardaki oranlar bire bir örtüşüyor. bu da şüpheye yer bırakmayacak şekilde aşı adaylarının hastalık önleyici en ufak bir etkilerinin olmadığını ortaya koyuyor. tabi israil sağlık bakanlığı'nın verilerine bile "yalan" diyecekler çıkar şimdi. bunlar kraldan çok kralcı, eğitimli yobazlar. pandemiyi haber sitelerinden takip eder, doktora taparlar (mesleğini hakkıyla yerine getiren baş tacı doktorlar bir yana, siz hangi meslektaşlarınızdan bahsettiğimi benden daha iyi biliyorsunuz).

    şimdi gidip aşı firmalarını cimer'e mi şikayet edersiniz, galaksiler arası unicornlar birliğe mi şikayet edersiniz bilemem artık. zira bu şirketler ticari ürünlerini pazarlamadan önce açıkladıkları çalışmalarda mallarının hastalığı önlemek konusunda (dikkat edin ölümü değil) %90 küsür etkili olduğunu iddia etmişlerdir. yüz milyonlarca insan üzerinde yapılan uygulamalar ise bırakın %90'ı, %10 bile bir etki ortaya koyamadı. aksine yazın ortasında vaka sayıları patladı.

    hadi bakalım, bu veriyi nasıl aklayacaksınız merakla bekliyorum. "aşılar hasta olmayı engellemiyor, ölümleri engelliyor" diyecek ilk kişi de bir zahmet aşı firmasının bu konudaki çalışmasını ve beyanını bir kenara iliştirsin.

    bonus 1: cdc okullarda maske kullanım yaşını 2'ye indirdi!!!
    bonus 2: pfizer 5-11 yaşındakileri de aşılamak için hazırlığa başladı!!!
    bonus 3: ingiltere'den gecikmeli rapor dün geldi. benim için şaşırtıcı bir durum yok, ölen 257 kişiden sadece 71 tanesi aşısız!!!

    edit: tahmin ettiğim gibi israil'le ilgili verilere kimse ağzını açamamış, akıllarınca ingiltere'de aşısız ölenlerden bir şeyler çıkarmaya çalışıyorlar. hani aşılarınız ölümü yüzde yüze varan oranda engelliyordu? şimdi biraz engelliyora mı geçtiniz? hangisini savunacağınıza bir karar verin de ona göre yazayım bir sonraki entryi.

    aşı olanlar hastalanmıyor dediler ellerinde patladı
    aşı olanlar hastalanmıyor ama mrna aşısı olacak dediler ellerinde patladı
    aşı olanlar hastaneye yatmıyor dediler o da ellerinde patladı
    aşı olanlar ölmüyor dediler tabi ki o da patladı
    şimdi sırada aşı olanlar daha az oranda ölüyor kalmış.
    merak etmeyin ülkeler şeffaf bir şekilde veri paylaşmaya başlarsa o da elinizde patlayacak.
    o zamanki bahanelerini de şimdiden yazayım "3. doz olmayanlar ölüyor"
    siz taraftar olmuşsunuz, bahane uyduramayacağınız bir durum yok...
6302 entry daha
hesabın var mı? giriş yap